keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Väriä elämään

Ensikosketus Cambridge kasviskeittoon eilen lounaalla. Eihän se ny ihan samalta näytä ku pussin kyljessä, mutta huomattavasti lähempänä kuin esimerkiksi BigMac mainoksessa verrattuna BigMaciin tarjottimella.
Kun viimein sain kaikki paakut ja möykyt vatkattua pois kyseisestä kiisselistä, oli se jo niin kylmää että mikron kautta se oli käytettävä. Tosin oon tehny aina muutenki niin. Maku oli alkuunsa hukassa, ei siis maistunu yhtään miltään. Sit ku pari lusikallista oli vedelly niin alko tuntuun että on siellä jotain maustetta. Maku oli siis loppupeleissä ihan jees, en oikeen osa sitä muuten kuvailla ku että mausteinen.
Kyllä tätä syö.

+ Mausteisuus

- Näyttää oksennukselta

Pisteet 3/5
Tänään päivä alko Chocolate velvetillä, koska laiskotti. Lounaaks vedin just Kana Herkkusieni keiton johon kaadoin aika reilusti jotain Terhin uutta chilijauhetta. Eipä se sitä juurikaan parantanu, kyseinen keittohan oli muutenki ihan jees, ehkä laitoin liian vähä.
No mutta tuli siihen ainaki otsikon mukaisesti väriä. Kuvaa en tajunnu ottaa ku oli kiire syödä se ennenku jäähtyy uudestaan.
Kattellaan illalla lisää jos keksis jotain runoiltavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti