maanantai 11. tammikuuta 2016

Eka Superpäivä

Eka päivä syöty superdieetin mukaan, nyt pitäs mennä kiireen vilkkaa peiton alle, ettei kerkee nälkä tulemaan enää! Mitä jäi päivästä käteen? Helvetillinen pissahätä. JA koko päivän. Ei kukaan voi oikeesti juoda neljää litraa vettä päivässä, huhhuh. Mä join kaksi. Sen seurauksena 20-60min välein vessa kutsui. Töissä varsinkin tooosi kiva. Jalat ristissä odotat potilaan tykönä että työparis tekee ratkaisut ja voidaan lähteä kohti vessaa. Päiväunien nukkumisesta ei tuu mitään. Just saat unen päästä kiinni, niin PING!- se on pakko mennä vessaan. Ja sama toistuu uudelleen ja uudelleen. Joku sanoi että äkkiä kroppa tottuu veden juontiin. Joo ei mulla vaan, päivä meni eikä mitään tottumista havaittavissa. Tietty mikä kellekkin on äkkiä.. Mielessä kävi jo virtsakatetrin asennus. Olis varmaan helpompaa sen kanssa, viiden litran keräyspussi niin ei heti tarvii olla tyhjentämässä.

Ensimmäinen päivä vuoteen ilman coca-colaa. Ei oo tuntunut oikeastaan missään. Päänsärkyä oon odottanut, ei tullut. Ehkä huomenna? Light-limuja kuulemma sais käyttää, mutta hyhhyh, ei niin pahaa voi juoda. Se on kerrasta irti tää riippuvuus.

Ai niin, Janne mainitsi ekassa postauksessa pulleiden poikien petitaidot. Ei mulla muuta, mutta samat ne on tytöilläki:Tutkimus tässä.


Laitetaas vielä kuva päivän toisesta ateriasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti