keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Ensimmäinen kokonainen päivä Cambridgee

Noniin ny on ensimmäinen kokonainen päivä lusittu.

Kauhee päänsärky on ollu koko päivän. Aamulla kun heräsin työmaalla n. klo 7.30 ni oli ihan hyvä olo, sit se aamupala siinä kasin nurkilla. 10.00 aikaan tulin kotiin ja sillon oli jo ihan hirvee päänsärky päällänsä. Siihen mennessä olin  juonu jo vettäkin reilun litran... No eihän siinä muuta ku pari 600 buranaa nassuun ja nukkumaan. Herätys puol yhteen että tulee syötyä. Puol yks olo oli taas ihan jees, imin väkisi sen mansikkapirtelön joka oli kyllä tosi jauhonen kokemus. Sen seuraks taas vajaa litra vettä. Sit hetki sen jälkeen alko taas ihan jäätävä päänsärky :/ Noh siinä tuskailin sitte jonkun aikaa ja yritin saada aikaa kuluun. Istuin tietokoneella, pelasin hetken pleikkarilla, pesin pyykkiä, kävin jopa tekemässä lumitöitä hetken aikaa... Päänsärky vaan pahenee. Burana ei enää auttanu.

 No sit kello viiden aikaan päivällinen, eli toffeepatukka.  
HYI SAATANA! Väkisi yritin sitä syödä ja sainkin syötyä sen melkein kokonaan. Siitä alko sitte ihan sairaan huono olo, oksennus meinas tulla pariin kertaan. Siitä asti olo on sit ollu tämmönen tosi väsyny ja muutenki huono. Sit viel puol kasin aikaan telkkaria katsellessa nukahdin ja ysin aikaan heräsin ni katotaan miten kävi yöunien, voin meinaan kertoo että on pitkä yö odotella "aamupalaa" jos ei nukuta.

Tän päivä "ruoka" kokemukset oli kyllä sen verran huonoja että oli pakko yrittää pelastaa tää ilta MinttuSuklaalla... Se maistu tänäänkin ihan hyvälle.

Missään kohtaa päivää ei oikeestaan oo ihan hirvee nälkä ollu, maha vaan murisee kyllä kovasti kokoajan.

Tän päivän ateriat siis:
  - Aamupala: Suklaa- pirtelö
  - Lounas: Mansikka- pirtelö
  - Päivällinen: Toffee- patukka
  - Iltapala: MinttuSuklaa- pirtelö

Tolle Toffee patukalle tarvii kyllä antaa oikeen kunnia maininta, oli iha hirveetä paskaa! Vähä niinku proteiinipatukatkin, ihan ku pahvia söis. Iltapäivällä oli jo ehkä vähä nälkä, mutta silti en saanu sitä patukkaa kokonaan syötyy ja pariin kertaan oli oksentaminen tosi lähellä!

Nyt on vähän reilu 3 litraa vettäkin juotu ni jos koittais sitte mennä vaikka unille. Jos huomenna jaksais taas vääntää vähä enemmän huumoria tästä ja tehdä vaikka jonkun videon! :D

JAKSAA JAKSAA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti