keskiviikko 27. tammikuuta 2016

15 päivää Cambridge-ohjelmaa takana, toinen punnitus

Aamulla työmaalta suoraan punnitukseen. Vähä meinas Jannepoikaa väsyttää ku ei yöllä ehtiny montaa tuntia nukkumaan. Sen verran olin Satultakin myöhässä että Aku oli jo ehditty punnita. 4,5 Akulta pois, vähä paineita. No eihän siinä muuta ku vaa'alle ja kapula käteen. Ylläripylläri se pysähty samanlaiseen pudotukseen kun Akullakin eli 4,5 kiloon. Ohan se taas ihan kivasti. Oikeestaan aika helvetisti. Pelotti että tällä viikolla pudotus jäis huomattavasti pienemmäks kun viime viikolla (7kg), aattelin että olisin tyytyväinen jos 3 kiloo ois lähteny. Yllätys oli siis positiivinen.

Aikasemmin viikolla meidän piti mennä Kangasalle Kuohuun uimaan, mutta koska Aku oli ahne niin vaihto sen uimareissun työvuoroon. No tänään päästiin sit kangasalle ja oltiin hallilla n. 12.30. No eikös keskiviikko ole siellä huoltopäivä, eihän me sitä tiedetty. No käytiin vähä ajeleen ympyrää ja sit uus yritys. Ei muutaku suihkun ja saunan kautta altaaseen. Kauheen tarkasti oli määritelty radat että missä on vesijuoksijat, nopeet uimari, nopeet kuntouimarit, kuntouimarit yms. Missään ei kuitenkaan ollu rataa jossa ois ollu kyltti hitaat huonokunto uimarit, olisin nimittäin menny sinne. Taas muistu mieleen sekin että olen aika paska uimaan, huolimatta siitä että lähes kaikissa muissa urheilulajeissa oon aika hyvä ;) Onneks huomasin olevan turvassa kun näin uimavalvoja Janne Ilomäen! Samalla huomasin että yhdessä altaassa oli myös nosturi jolla mut ois saatu ylös altaasta jos oisin sinne hyytyny. Olo oli siis kovin luottavainen. Jaksoin räpiköidä meneen varmaan jonkun n. 300 metriä. Ehkä joku tekniikkakurssi ois paikallaan. Oltiin Akun kans molemmat kyseisessä uimahallissa ekaa kertaa ja paikkahan oli ihan magee. Ei hirveetä ruuhkaa päiväsaikaan, ainakaan niin saatiin rauhassa huidella meneen siellä uimataitosten seassa. Hyppytornissa ja ponnahduslaudalla luki että suljettu, se oli ehkä ihan hyvä. Tuli seuraavanalainen video mieleen.

ps. Ehkä myös Kuohu voi lähtee sponssaan meitä vaikka jollain 10 kerran korteilla! :D Vinkkailkaahan sinne että voisivat alkaa tukeen meitä ;)

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti