lauantai 23. tammikuuta 2016

Mikä on Superdieetti? Mitäköhän kroppa keksii seuraavaksi??


Facebookin puolella oli kysytty, mitä nää meidän dieetit oikein pitää sisällään. Janne sinne jo Cambridgesta kynäili stoorin. Mun on vähän vaikea muotoilla mitään, koska näissä Superdieetin ohjeissa on selkeästi mainittu seuraavaa: "Nämä ohjeet perustuvat FitFarmin luottamukselliseen tietoon ja tietotaitoon, joka on FitFarmin yksinomaista omaisuutta. Muistathan, että nämä ohjeet on laadittu sinun henkilökohtaiseen käyttöösi ja ohjeiden luovuttaminen muille, mukaan lukien julkaiseminen blogissa tai muussa sähköisessä mediassa, on ehdottomasti kielletty." 

Lyhyesti sanottuna, tää Superdieetti kestää 6viikkoa, Fitfarmilta tulee ruokaohjeet ja treeniohjeet. On kerrottu mitä syödään ja kuinka usein. Valittavina on normaali ruoka, maidoton ruoka ja lihaton ruoka. Miehille ja naisille on omat ohjeet ruokien suhteen. Lisäksi dieetissä on kome eri tasoa, sen mukaan paljonko on pudotettavaa painoa, itse kuuluun siihen suurimpien pudottajien ryhmään. Ryhmiä on alle 10kg, 10-20kg ja yli 20kg pudottavat.Lihaskuntotreeniä tehdään neljästi viikossa, Fitfarmilta tulee ohjeet ja myös videot, kuinka liikkeet tulee suorittaa. Lihaskunnon lisäksi kuuluu tehdä neljä aerobista harjoitusta viikossa, esim kävely. Lisäksi meillä on foorumi tuolla sivustolla, sinne voi laitella kysymyksiä jos joku askarruttaa ja Fitfarmilaiset vastaa. Valmennukseen kuuluu myös yhteistapaaminen Tampereella jossain kohtaa kuuria, siellä treenataan ja keskustellaan yhdessä. Nämä tiedot voi jokainen itse lukea Fitfarmin kotisivuilta: http://www.fitfarm.fi/superdieetti/


Käytiin keilaamassa eilen, join pullollisen cokis zeroa. Tähän aineeseen ei kyllä jää koukkuun, ei se niin hyvää ole. Kumma kyllä, kertaakaan ei ole tehnyt mieli oikeaa kolaa. Onneksi.

Ensin ajattelin olla kirjoittamatta seuraavaa, mutta sitten ajattelin että kerrotaan kaikki kun kerran aloitettiinkin :D Eli mulla alkaa kroppa tosiaan puhdistautua, tai mitä lienee. Pissalla käyminen on hiukan helpottanut, kyllä siellä vielä ravata saa, mutta ei niin paljoa kuin alussa. Nukkumaankin jo pystyy, 1-2krt käyn silti vielä öisin vessassa. Hurjasti parempi kuin se 6-7 krt mikä oli alussa! Vatsan toiminta ei vieläkään ole palautunut normaaliksi, en sitten tiedä kauanko kestää tottua tuohon määrään kasviksia. Ummella ei ole, vaan se toinen ääripää. Taitaa pikku masu olla ihmeissään, aiemmin se on joskus nähnyt porkkanan tai kurkun, mutta nyt sinne sitten lapioidaan isolla lapiolla päivittäin erinäköistä kasvista/juuresta. Vähemmästäkin menee sekaisin. 
Toinen jännä juttu on iho. Mullahan on atooppinen iho, mutta 4-5vuoteen ei ole ollut merkkiäkään ihottumasta tms. Paitsi nyt. Nyt on alkanut iho kukkia. Ihottumaa tulee samoihin paikkoihin kun joskus vuosia sitten. Onneksi mulla on vielä reseptit jäljellä kortisonivoiteisiin yms että saa hoidettua ennen kuin menee oikeasti pahaksi.
Kolmas ja eniten vi*uttava asia on menkat. Ne päätti nyt alkaa tuosta noin vaan, vaikka ei todellakaan pitäisi. Mulla on nyt vähän semmonen fiilis, että mun elimistö tekee ihan mitä sattuu! Tässäkään asiassa en ole yksin, monella muullakin meidän dieettiryhmässä on samoja kokemuksia. Joillakin naama kukkii finnejä, toisilla menkat tulee ja toisilla on jäänyt väliin. On tällä ravinnolla vaan näköjään iso merkitys.

Mielenkiinnolla odotan mitä seuraavaksi? Kasvaako kenties parta vai mitä?

   
Tässä kuva päivän lounaasta, tavan salaattiaineksia ja palvattua villisikaa. Oli muuten namia :)

Vielä kuva karvapallon kehonhuollosta. Itsehän kävin kiropraktikolla, mutta karvapallo hoidetaan kotona. Koirahierojana Susanne Mattas. Ei voi kun suositella kaikille koirille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti