keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Nälättää!

Tervehdys!

Ensimmäinen vuorokausi Cambridge-dieettiä alkaa oleen täynnä. Päällimmäinen ajatus on lähes jatkuva nälkä! Eihän tuolla 2.5 desin pirtelöllä nälkä lähde puolta tuntia kauemmaksi ajaksi, saati sitten että pysyisi ruokailujen välin eli reilut neljä tuntia hävöksissä. Tätä se on nyt sitten ainakin muutaman päivän ennenkuin _kuulemma_  nälän tunne helpottaa ja maailma alkaa taas voittamaan.

Toinen mielessä pyörivä ajatus on tuon veden ryystäminen. Sitähän saa ihan tosissaan juoda aamusta iltaan asti! Kaikenlisäksi, alkupäivän tuntuu, ettei se vesi aiheuta minkäänlaista lisääntynyttä vessassa ramppaamista. Mutta auta armias kun päästään tänne iltapäivään, niin alkaa kusettamaan kun palokunnan hevosta! Vessassa käynnin jälkeen kun astelee tupakalle, niin ei kerkiä polttamaan tupakkiakaan loppuun kun on jo kusihätä.

Laitetaan alle vielä kuva aiemmin näiden työvuorojen yhdestä parhaista hetkistä, päivällisestä. Ei oo enään meinaan työvuoron huippuhetki kun saa ruokaa. Se on todennäköisesti silloin, kun tajuaa että on jo tunnin pystynyt olemaan ilman kusihätää!

Tämän työvuoron jälkeen alkaakin viikon kestävät vapaat, seuraava koetin kivi kun on vaan aikaa eikä saa siltikään syödä mitään muutakuin pirtelöä.

Tällä jatkuvalla nälkäsenä olemisellahan mä laihdun ainakin 5 kiloo päivässä.. Tai sitten en :D

3 kommenttia:

  1. Mää laihdutin ennen joulua cambridgellä 18kg, 8 viikon aikana. Se nälkä loppuu/ helpottaa kolmen päivän jälkeen :) 6 viikkoo olin pelkillä pusseilla. Oota sitä virran ja hyvän olon määrää, viikon jälkeen. :) täällä jatkuu edelleen viitostasolla. Ps. Minttusuklaa on parasta. 1+ tasolla parasta kun sinne laittaa mustikoita sekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaa hyvältä! Sullahan on lähteny pirusti painoo noin nopeessa ajassa!
      Sitä tässä odotellaan, vaikka meikäläisen kärsivällisyydellä se tuntuu ikuisuudelta :D Kerenny tässä jo huolestuun, kun noi pirtelöpussit sisältää kuitenkin keskimäärin 14g hiilihydraatteja/pussi, että pääseekö sillä määrällä ketoosiin, kun neljä pussia päivässä syö..

      Poista
    2. Mää söin vaan kolme kun oon lyhyt. Paremminhan se lähtee mitä enemmän painoa. Mulla olo alle 90kg lähtö. Kyl sillä pääsee :D sit nukuttaa hybin ja on virtaa.

      Poista