keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Superdieetin toinen viikko

Superdieetin toisen viikon tulokset punnittiin maanantaina, viikon suoritus - 700g. Aikalailla semmoista kuin odottaa saattaa. Ei kovin iso lukema, mutta se on järkevä. Tottakai mieli tekisi laihtua heti 10kg, mutta ei se vaan mene niin. Kai se on niin, että hiljaa hyvä tulee. 4kg kuitenkin lähtenyt ja se on hyvä. Kunpa vaan alkais jossain näkymään/tuntumaan. Vaatteet kinnaa ihan yhtä lailla ja senttejä ei lähde. Tokalla viikolla ei lähtenyt yhtään. Ja se harmittaa. Varsinkin kun seuraa muita superdieettiläisiä ja parhaat on vetänyt jo jotain 10cm vyötäröltä pois. Miksei mun lähde..? :( No, katotaan mitä tää viikko tuo tullessaan.




Muuten on elo mennyt samaa kaavaa, sen on huomannut että iltaisin on väsyttänyt ihan huolella. Sammuu kuin saunalyhty kun nukkumaan menee. Viime viikko oli kiva, kun oli pelkkää vapaata, sai herätä niinkuin halusi. Ja varsinkin nousta silloin kun halusi. Mun päivärytmi menis parhaiten niin, että ylös 11 aikaan ja puolen yön jälkeen nukkumaan. Suurinpiirtein. Silloin ei koko päivänä väsytä ja on muutenkin energinen olo. Kyllä huomas taas töissä, että aikaset aamuherätykset ei vaan oo mun juttu. Sitä on kun haamu johonkin puoleen päivään ja sitten vähän piristyy, tai sitten lounaan jälkeen taas nukuttaa. Aamuvirkkua musta ei tuu kyllä ikinä, vaikka ois mitenkä terveelliset elämäntavat.

Nyt on muuten tullut jo muutamaan kertaan mielihaluja syödä jotain hyvää :) Mutta eipä oo tullut lipsuttua. Kolme ja puol viikkoa vielä, sitten vapautuu tää ehdottomuus kaikkeen hyvään. Mutta ei sitä sittenkään rueta rietasteleen ruuan kanssa, laihis jatkuu vielä piiiitkään. Ei tipu kaikki kilot tän kuuden viikon aikana, kyllä "vähän" jää vielä sen jälkeenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti