maanantai 25. tammikuuta 2016

Odotettu punnituspäivä !! Hypätäänkö yli ?

Tänään aamu alkoi iloisella odotuksella. Punnituspäivä nro 2. Vähän itsellä tuuletuksen makua ! Farkut ei kiristä eikä niitä tarvi kotiin päästyä vaihtaa verkkareihin. Olo hyvä ja kun peilistä itseään kurkkaa ja vähän leukaa venyttää niin kyllä sieltä laihtuneempi ihminen takaisin katsoo :)

Vaan kuinkas kävikään ? Siitä sitten vaa alle. Mitä ? Ei voi olla totta ? Onko lukema varmasti oikea ? No ei hätää, ehkä mulla on puntari huonossa asennossa vaan. Aikani sitä liikuttelin pitkin pesuhuoneen lattiaa ja aina sama tulos. Siis multa tippunut paino 900 g. Mitä ? Miten tää voi olla mahdollista ? Kyllä se vaan niin on. Todellakin edellisen viikon aikana olen siis tiputtanut painoa
0.9 kg ! Vähän käänteisesti läskiin verrattuna se on melkein kahden voirasian verran, mutta .... kyllä mää niin mieleni pahoitin. Luulin todellakin, että olis lähtenyt enemmän. Nyt ei auta muu kuin käydä laiskanläksylle. Missä meni niinku omasta mielestä hyvin ja missä pitää siis petrata. LIIKUNNASSA. Jep, tiedän sen itsekkin :)

Ruokailutottumukset olen kyllä muttanut. Mitään sokeripitoista en ole suustani alas laittanut. Vaikka edelleenkin iltaisin ajattelen, joka kerta ennen nukkumaan menoa, että taidan pikkuisen lipasta tuosta suklaasta, jos vaikka sen verran että sais makua. Mutta sitäkään en ole uskaltanut tehdä, koska seuraavaksi huomaan istuvani kaffipöydässä syömässä sokerimunkkia. Ja koska sokerimunkki tässä on itsekkin niin eipä sitä tuolta ulkopäin tartte sitten enää itteensä ahtaa.

Ruokavälit edelleen pitkät. Sen myönnän ! Kaksi kertaa päivässä syön ja kaksi välipalan. Yleensä välipala on rahka ja valion sokeroimatonta mehukeittoa. Olen jopa nauttinut ruuan laitosta. Vettä juon. Liikuntaa olen pyrkinyt lisäämään hyppysellisen. Mittakaavassa mitattua saman verran kuin lisää suolaa ruokaan. Suolaa en kyllä käytä. Jokatapauksessa nyt ei paino ole pudonnut odotetulla tavalla. Tähän pitääkin sitten ensi viikolla panostaa.

Näillä eväillä pääsääntöisesti. 1-2 ateriaa / päivässä
Mitäs ny sitten?. Onko siis oikea vaihtoehto hirsipuu, eii ... ei nyt sentään. Toivotaan, että yhteistulos antaa aihetta iloon. Valitettavasti oma lukema ei teille anna aihetta iloon, mutta lupaan tehdä kovasti töitä tämän kuluvan viikon aikana, jotta voimme sitten oikein porukalla skumpata ! Kaikkia vinkkejäkin otetaan ilolla vastaan.
Nyt  sitten kengät jalkaan ja reippaileen, jotta saadaan painonpudotukseen ryhtiä.


Viime viikon aikana aloin syömään Möllerin Tupla Omega-3:sta ja Magnesia, jotta keho saisi kaikki hivenaineet. Turhaan ? Sitä en osaa vielä sanoa. Mites tästä eteenpäin ? Ennenku helvetti jäätyy niin kaippa minustakin läskit on saatu karistettua ja kilot laskeneet.

Edelleen täytyy kiittää teitä kun olette seuranneet ja kannustaneet tätä neljän ensihoitajan matkaa kohti parempaa tulevaisuutta. Ja me ei sitten VATULOIDA eli niin kauan on toivoa kun yksikin gramma on viikossa pudonnut.


4 kommenttia:

  1. Elä vaivu synkkyyteen! Se on kuitenkin 900g aina vähemmän! Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  2. Elä vaivu synkkyyteen! Se on kuitenkin 900g aina vähemmän! Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  3. Itsellä paino putoaa joka toinen viikko hurjasti ja joka toinen viikko vähän tai ei ollenkaan, vaikka koko ajan syön suunnilleen samoin. Kannattaa ajatella mieluummin niin että niin kauan kuin paino laskee niin suunta on oikea. Missään tapauksessa ei kannata lopettaa laihduttamista. Itsellä tulos oli viikko sitten -200g. Sulla on paljon enemmän :)

    VastaaPoista
  4. Melkein kilo kuitenkin. Olisiko tiivistymistä tapahtunut myös kun hiilaripöhötys lähtee?? Paljosta tsemppiä!

    VastaaPoista