tiistai 12. tammikuuta 2016

Ensimmäinen päivä!

Heivainhei!

Tänään se ensitapaaminen Cambridge-valmentajan kanssa sitten oli. Keskusteltiin niitä näitä laihduttamiseen johtaneista syistä ja ajatuksista. Eihän tässä sen kummempaa ajatusta ollut kun helpottaa omaa elämää, ja siinäkin erityisesti tulevaisuutta.

Tehtiin punnitukset ja kehonkoostumusmittaukset; eihän niistä mitään hyvää sanottavaa ollut. Aloituspaino hiukan päälle 120kg! Suunta ei voi olla kuin alaspäin. Tai tietysti voi, mutta nyt se on päätetty että alaspäin se lähtee.

Tapaamisen huippuhetki sijoittui loppupuolelle, kun päästiin Satun toimiston "karkkihyllylle" valitsemaan itselle ensimmäisen viikon pirtelömaut ;) Mukaan tarttui ainakin banaania, suklaata ja mansikkaa! Samalla reissulla poikkesin äipän luona hakemassa tupperwaren yhden litran vesipullon. Joka päivä pitäisi saada kolmisen litraa vähintään nieltyä ihan pelkkää vettäkin, niiden neljän pirtelöannoksen lisäksi.

Tällä hetkellä vielä motivaatio on kova ja ajatus on se, että nyt onnistutaan! Katsotaan parin päivän päästä mikä on mielentila tuolloin, kun nytkin nälkä kaivertaa vattanpohjalla jatkuvasti.

Illemmalla Janne päivittelee vielä tänne videota ensimmäisen pirtelön maisteluista!;)



2 kommenttia: