torstai 14. tammikuuta 2016

Pitäs olla valmista jo

Tänään aloitellaan kolmatta päivää, joka alkaa veden tankkaamisella ja 50 g aamupuuroa. Nälkä ei aamulla ollut ja mietinkin olisiko pitänyt jättää syömättä. En jättänyt puuroa mutta, viimeiset lusikalliset meni kyllä puoli väkisin., koska tuo määrä tuntuu aiempiin ruoka-annoksiin nähden hyvin pieneltä. MUTTA miksi tuloksia ei vielä ole ? Miksi ei vielä ole paino pudonnut 20 kg ? Miten niin pian läski kertyy vartalolle, mutta miten niin vaikeaa siitä on päästä eroon ? Yleensä aika kuluu nopeesti. Nyt ei !

Eilen pistelin suusta alas yhdellä aterialla jauhelihaa alle 10 %:sta, salaattia (vihreää). Muutaman juustokuution ja paprikaa. Aterialla oli varmaankin sellaisia ruoka-aineita valittuna, jotka eivät välttämättä kuulu mihinkään diettiin mutta uskon, että tuloksia syntyy. Vertaan sitä aiempaan totuttuun ruoka-annoskokoon, raaka-aineisiin, suureen leipämäärään ja etenkin karkkiin/pullaan/suklaaseen. Jossakin vaiheessa kyydillä oli pakko ottaa purkka suuhun ja "mällätä" sitä. Leuat tarvi jotakin tekemistä ja kyydeillä kun on tottunut vähintään Fazerin sinisen suklaalevyn tai yhden karkipussin vetäseen. Kyytien mukaan sitten niitä pusseja / patukoita on tainnut muutama kulua. Ja sitten kyydin jälkeen ? Aletaan odottaan seuraavaa kyytiä. Kulutus siis ollut minimissä. Nyt kolme päivää ilman pullamättöö, suklaata tai mitään nopeita hiilihydraatteja. Olo välillä ihan hirvee. Millä ihmeellä poistaa mieliteon ? Kun kerran tekee mieli, niin tekee mieli :)



Juu älkää pelästykö. Lautanen näyttää suurelta, mutta oikeasti on salaattilautanen. Ei siis ruokalautanen. Hyvää oli. Hyvä olo ja mieli tästä tuli. Söin nälkääni en siis muuten vaan mitä ennen / entisessä elämässä tein.

Ateria kaksi:
 

Samaa jauhelihaa jaettuna toiseen annokseen. Nälkä lähti ja ajattelinkin että pitäisikö näitä aterioita joita siis päivän aikana kaksi jättää väliin kun ei kerran ole nälkä ?

Tässä yksi ateria joka rakennettu aloituspäivänä eli maanantaina :) kyllähän sitä kuitenkin pitää käydä syömässä työpäivän lomassa työkaverin kanssa. Vaikka itse tavoitteena on saada jatkossa pienempiä vaatteita tilattua, niin eipä sitä kai voi työparilta vaatia ?



Tänään suunnitelmissa valmistaa aterioita broileri jauhelihasta. Muutaman päivän ateriat valmiiksi niin ei tule hätäpäissään sitten napsittua mitään ylimääräistä.

Mitä uutta tänään. Nyt alkaa liikunta. Tänään kävellään, kävellään ja heti kun kelit sallii pyöräillään. Illalla sitten hyppynaru esiin ja siitä vielä illalle pomppimista, joten kiva päivä tulossa. Mistähän sais jatkoon intoo ? Kaippa sitä päivä kerrallaan mennään eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti