tiistai 19. tammikuuta 2016

Superdieetin ekat tulokset!


Noniin, vihdoin on aikaa istua koneen ääreen. Koko päivä on tullut oltua liikenteessä. Tarkat mitat toki otettu jo aamulla, mutta nettiin päivittämiselle ei ole löytynyt rakoa. No, mennän asiaan. Painoa putosi 3,3kg! Hyvä saavutus, en ihan noin paljoa edes odottanut. Nesteitä suurin osa, mutta on sieltä kai muutakin lähtenyt. Ainakin tisseistä :D Nimittäin rinnanympärys on pienentynyt 5cm. O-ou, ei sen näin pitänyt mennä. Rintavarustus nyt olis viimeisin mistä läski sais lähteä, mutta minkäs teet. Onneksi myös vyötäröltä lähti 3cm. Mitat on ite otettuja, joten pientä heittoa voi olla. Sieltä mistä sen läskin piti lähteä, eli reisistä ja lantiolta, ei lähtenyt mitään. Mutta ei ne ympärykset suurentuneetkaan, joten odotellaan vielä.







Nää kylmät kelit on ärsyttäviä. Ei pääse lenkille, koska mun karvapallo kieltäytyy ulkoilusta. Max. 10min ja se haluaa sisälle vaikka kuinka ois haalaria ja pipoa ja kaikkee päällä. Ihme vilukissaks ruennu, ennen kyllä on talvikelit kelvannu. Tänä talvena ostin sille tossutkin. Mutta ei niin ei. Karvapallo tahtoo vaan sänkyyn peittojen väliin. Höh. Joten, en siis lenkkeile. Yksin en mene lenkille, en oo koskaan ollu. Koko elämän on ollu koira tai kaks kotosalla, joten en osaa yksin kävellä.

Siispä salille, ensin salitreeni ja siihen perään spinningin puolituntinen. Kyllä meinas kuolema korjata, vaikka se tyyppi siellä valkokankaalla (oli virtuaalitunti) sano että tää on alottelijoille :D Voi olla tyytyväinen itseensä, harjoitukset tuli tehtyä vaikka mun koti personal trainer hannaakin vastaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti