maanantai 18. tammikuuta 2016

6 päivää Cambridge-ohjelmaa takana, ensimmäinen punnitus

Aamulla meni töissä vähä ylitöiks ja aamupala hieman viivästy, kun en halunnut alkaa autossa jäystää väkisin taskuun vahingossa ottamaan toffee patukkaa, piti ottaa minttusuklaa. No asemalle kuitenkin päästiin ja siitä sitten aamupalaks Suklaaminttu pirtelö. Muutamaan päivään en oo sitä juonu ni maistu ihan hyvälle. Sit kotiin ja jatkaan unia. Puolenpäivän aikaan kello herätti lounaalle.
Tän vajaan viikon verran olo on ollut huomattavasti normaalia pirteempi. Mutta vastaavasti oon huomannu että mun kädet ja jalat on alkanu paleleen. Eihän siinä kai normaalisti mitään ihmeellistä oo, mutta ei mun jalat/kädet ole IKINÄ ENNEN palellu! Nooh ei siitä sen enempää, sitten se kohta joka kaikkia? kiinnostaa!

Tänään se kauhulla ja toisaalta toiveikkaana odotettu ensimmäinen punnitus valmentajan luona sitten oli. Kauhun sekaisin tuntein Akun kanssa sinne marssittiin klo 15.30. No eihän siinä muuta kun vaa'alle. Aku ensin... Vaaka miettii ja pohtii hetken aikaa... Aku kertonee omassa kirjoituksessaan tulokset tarkemmin, voin kertoo että tulos oli semmonen että rupes vähä ittee jännittää että miten on käyny.
No eihän siinä sitte muutaku ite vaa'alle... Jännitti niin saatanasti että miten on käyny. Jonkinlainen luotto oli siihen että näin niukalla ruokavaliolla jotain on pakko lähtee.
Vaa'an näytölle tulee lukema: 134,7
No viddu! Sehän on tasan 7 kiloo vähemmän kun viime tiistaina! AIKA HELVETIN HIENOO! :D
Vyötärön ympärys on pienentyny 2cm ja vatsanympärys 4cm!

Miettikää, se on kauppakassissa 14 voipakettia, 7 litraa maitoa tai vaikkapa n. 70 keskikokoista omenaa :D

 Seuraavan kahdekan päivän ruoatkin sieltä poimittiin matkaan, mukaan lähti mm. 
  • Pirtelöistä: Suklaa ja SuklaaMinttu
  • Keitoista:Kana & Herkkusieni ja Kasvis
  • Patukoista: Lemon, Peanut, Cranberry ja ChocolateMint
 Sekä mielenkiinnosta Mix-a-Mousse, eli mixaa mössö- jauhe. Näistä raporttia jossain vaiheessa.

Tänään tajusin valmentajan luona myös mitä se Siivosen huutelema kuminauhajumppa on. Se vois olla aika hassun näköstä ku Sokka & Pietilä vetää trikoot päälle ja alkaa jumppaamaan, nähtäväksi jää nähdäänkö/näkeekö sitä koskaan

Keksittiin myös Akun kanssa jäätävän hyvä pikalaihdutus kuvio. Siitä videoo illemmalla!

Voin kertoo että nyt on todella hyvä fiivis! 

 

3 kommenttia:

  1. Palelu saattaa johtua ketoosista tai energiavajeesta. Tarkkaileppa jos vähän ennen syömistä alkaa paleltamaan, silloin loogisesti - energiavaje. Jos paleltaa kokoajan niin johtuu ketoosista.. Joillekkin vaan tulee sivuoireena vilu :)

    VastaaPoista