lauantai 23. tammikuuta 2016

Mietteitä

Moi vaan!

Jotensakkin ollut nyt muutaman päivän sellanen fiilis että ei jaksais kirjotella mitään, mutta tänään päätin ryhdistäytyä asiassa. Ei oo ollu oikeastaan mitään kirjotettavaakaan.

Dieetti on edenny tasasen tappavaan tahtiin, toivon mukaan kuitenkin ainoa joka tapetaan on läski;) Ei oo ollu kummempia vaivoja, kramppaaminenkin on lakannu kun vaihdoin osan vedestä vissyyn ja oon popsinu magnesiumiakin lisäks. Yks päivä tossa välissä oli kun jopa nälkäkin yllätti, mutta muuten ei oo sekään vaivannu!

Mielihän tekis jotain ihan perus kotiruokaa, tai edes salaattia jota vois popsia meneen. Kuitenkin ei tee tiukkaa käydä kavereiden kanssa jossain missä muut syö, tai työparin kanssa lounaspaikassa, oon tupannu ite juomaan kupillisen kahvia seuraksi. Mitään herkkuja tai roskaruokaa ei oo varsinaisesti tehny mieli, kumma kyllä!

Parina päivänä olin aivan toivossa että saan lämpöstä "ruokaa" dieetin aikana ekan kerran, mutta eihän noi helvetin jauhokeitot meikäläisen kaltaselle nirsolle maistunu, ei sitten millään! Eli kylmillä pirtelöillä mennään loppu aika mitä pelkällä pirtelöllä eletään.

Loppuun vielä mun yhtä suurta mietityksen aihetta kuvaava kuva :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti