torstai 21. tammikuuta 2016

Kehonhuoltoa

Heipähei!

Tänään oli vuorossa vääntelyä ja kääntelyä. Ja se väännettävä&käännettävä olin minä. Kävin kiropraktikolla pitkästä aikaa. Miksi kiropraktikko, miksi ei lääkäriin? Taustalla selkäkipua pari kesää sitten, silloin kävin terkkarissa omalla lääkärillä joka antoi buranareseptin. Kipu jatkui, kävin uudestaan ja nyt sain relaksanttejakin. Onneksi yksi ensihoitajaystäväni vinkkasi mulle tän kiropraktikkomestan. Varasin ajan, olin siellä 15min ja selkäkipu oli poissa! Varsinainen ihmemies. Pää pyörällä kävelin ulos ja mietin, miten näin helposti pääsi pitkään kiusanneesta vaivasta eroon? On se helppoa kun sen osaa, siis laittaa toisen kroppa kuosiin.

Nyt on muutamien salitreenien jälkeen tuntunut alaselässä jäykkyyttä, kävin kysymässä missä vika. Toinen jalka oli pitempi kuin toinen, lantio vinossa. Niks ja naks, nyt keho on suorassa. Sinällään mitää vikaa selässä ei ole, se vaan jumittaa aina välillä. Välillä meinaa ne asennot siinä hoitopöydällä naurattaa, kun tuntuu että on itse ihan mutkalla ja putoo justiinsa. Varsinkin kun voi katsella itseään samalla peilistä :D Samoin huomaa jännittävänsä tiettyjä lihaksia, vasta kun kiropraktikko sanoo että rentouta kaikki. Paikka missä kävin, on Dextra, kiropraktikkona Jaakko Valli, tässä kotisivu. 
Tuolta kun ulos kävelee, on olo kuin uudesti syntyneellä! Suosittelen kaikille niille, joilla on jotain kremppaa mitä ei ole tavan lekurissa saatu hoidettua. Auttaa myös mm. migreeniin. 



2 kommenttia:

  1. Paljon maksoi toi vartin setti? Nimim. Selkävammainen kans.

    VastaaPoista
  2. Käynti maksaa n. 70e. En tiä kauan on varattu aina yhdelle aikaa, mut ite oon ollu samalla hintaa 10-30min. Eka käynti on kalliimpi kun jatkokäynnit. Jos selälle on tapahtunut jotain ja on vaikka rtg-kuvia niin ne kannattaa ottaa mukaan.

    VastaaPoista