torstai 21. tammikuuta 2016

JATKUUKO ELÄMÄ ? KORJAAKO KUOLEMA ?

Päivä alkaa kääntymään iltaan !! Ajatukset myllertää ! Nälkä ei ole, enkä sitä ole tuntenutkaan muutamaan päivään. Ongelmaksi ehkä muodostuu tasapainoinen syöminen ettei aterian välit muodostuisi ainakaan yli 6 h pidemmäksi. Onneksi olen yrittänyt pysyä tiukoissa ruokaväleissä. Tänään on syöty aamusta maitorahkaa & mehukeittoa (sokeritonta) lounaalla  "hippusellinen" salaattia & kanan file ja päivälliseksi maitorahka & mehukeittoa. Vielä pitäisi jotakin yrittää rykäistä nyt ehtoollakin, mutta mikään ei maistu. PAITSI suklaata sitä tekis mieli.

Rattoisan työpäivän rattoisat kaverit

Muutama päivä sitten tunsin oloni tukalaksi. Palelsi aivan älyttömästi. Lämpöraja oli käsivarren puolivälissä. Jalat aivan jäässä !! Peitot ei riittänyt, tärisin vällyjen välissä. Silti olo jotenkin pirteä !! Ei väsyttänyt, mutta palelsi !!! Olin kaupassa käydessäni löytänyt mielenkiintoisen pikku, pikku purkin ja ajattelin, että nappaampa yhden tästä Kromisan - purkista. MITÄ TAPAHTUI ? Tunnin päästä aivan järjetön hiki !! Soijaa pukkas, peitot pois, vaatteiden kevennys. En tiedä mitä tapahtui, ihan kuin elimistö olisi alkanut elää, veri kiertämään. Olo parani. Ei huono purkki ollenkaan. Päänsärky kiusannut miltei koko viikon. Tänään jopa tuntui, että numerot näkyi kahtena. Vähän lisää tankattuani vettä, olo parani vähän mutta hyvä se ei ole vieläkään.

Olo parani, vilu loppui

Kiva odottaa ensi viikon punnitusta. Paino voi olla tippunut tai sitten ei. En pety ! Jaa en vai. Jotenkin housun vyötäröltä tuntee, että turvotus ainakin vähentynyt, olo siedettävämpi mutta ei vielä ihanteellinen. Nyt vaan kovasti pitäisi estää ettei menis säästöliekille. On tää sen verran paskamaista. Välillä tulee ajatuksia, että nuolaisen suklaata, ei sitä kukaan näe. Otan pikku pikku pullan, eihän sitä kukaan tiedä. Otanko vain pienen sipsin vai "hörppäiskö" limua ! En perkele ota. Miksi valehdella itselleen ? Miten koskaan vois pettää ryhmää ? Paino putoo .... prkl !!

Mistä teen päivän ruuan ? Hiukan kaupassa kierrettyä, kyllä sieltä aina jotakin sopivaa löytyy. Kanasiivut tai kalkkusiivut ja kananmunia olen paistanut ilman rasvaa. Jauhelihaa ja siihen vähän salaattia ja paprikaa, niillä on hyvä jatkaa, toivotaan nyt prkl että tulostakin syntyy. Ruokaa en ole jättänyt, enkä oikein voi jättääkään. Pelkään että painoa kertyy takaisin sitten joskus kun syön tai pidän herkuttelupäivän. Työliikuntamuotoa koitan kehitellä tässä pikku hiljaa. Kaikki kerrostaloon kohdistuvat keikat meinaan toteuttaa kävellen rappusia ylös, repun kera. Oli ne sitten ensimmäisessä tai ylemmmissä kerroksissa. Toivotaan siis jatkossa keikkojen sijoittuvan omakotitaloihin tai muuten maan tasalle.

Kolmen päivän päivällinen
Näillä eväillä ja ajatuksilla yritetään jatkaa eteenpäin. Tie tai polku ei ole helppo tallattavaksi, mutta toivo tulevasta, paremmasta elämästä ja elämäntavasta lohduttaa. Mieliteot ei ole poistunut mihinkään, erilaiset "paska ruuan" tuoksut on vaan niin hyviä. Niitä tekee mieli. Miten päästä mieliteoista ? EI MITENKÄÄN. Kaikille kiitos, kun olette olleet hengessä mukana. Älkää hävitkö mihinkään, me tarvitaan TEITÄ JOKAISTA läskin polttamiseen.

3 kommenttia:

  1. tsemppiä suoritukseen. Itselläkin noin 40 kilon urakka, joskin tässä kohtaa sanottava, että tyydyn vähempäänkin. Karppauksella mulla ei ollut makeanhimoa, mutta tuolla superdieetillä aivan kauhea. Rahka tuli jo korvistakin ulos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä !!
      Itelläkin tunne että vähempikin riittää :) toki nälkä kasvaa syödessä, niinhän sitä sanotaan.

      Poista
  2. Mieliteoista tuli mieleen, että minun yksi mieliteko on aina ollut pulla päiväkahvin kanssa. No, onhan se hyvää, ei voi kieltää. Nuorena jopa tiputin painoa jonkun 7-8 kg siten, etten päiväkahvin pullasta luopunut. Huomasin tässä kerran, että enpä ole pitkään aikaan edes halunnut sitä. Tai on varmasti käynyt mielessä, mutta on loppujen lopuksi mennyt aika helposti ohi. Näin oman kokemuksen perusteella näyttäisi siltä, että oppiminen vanhoista tavoista eroon on pitkä prosessi. Jossain vaiheessa vain huomaa, ettei se enää olekaan niin vaikeaa.

    Oma oivallukseni syömisten suhteen on se, että pystyäkseni jatkamaan painon pudottamista myös tämän kuuden viikon jälkeen, on minun ollut löydettävä sellaisia ruokia, jotka oikeasti maistuvat ja joita voin jatkossakin kuvitella syöväni. Pudotin painoa kerran aikaisemmin niin, että tein ruoaksi vain salaattia ja lihaa (toki lihoja vaihdellen). Olen salaatin ystävä, mutta mikäli syö kaksi kertaa päivässä joka päivä salaattia, tulee se kuukauden päästä viimeistään korvista ulos. Nyt kun olen alkanut käyttämään myös lämpimiä kasviksia ja juureksia eri tavoilla valmistaen, niin nyt voin kuvitella, ettei jatkaminen ole vaikeaa.

    VastaaPoista