maanantai 18. tammikuuta 2016

Ensimmäinen tuomio!

Moivaan!
Se olisi ensimmäinen viikko, tai tarkemmin sanottuna ensimmäiset 6 päivää pirtelökuuria takana! Vähän ristiriitaiset tunteet ollu viikon aikana, päällimmäinen fiilis kuitenkin edelleen hyvä. Ei oo enään juurikaan nälkä, vesi rupee putoomaan pikkuhiljaa helpommin ja se 3 litraa menee ihan heittämällä!
Suurimmat ongelmat on nyt parina viimeisenä päivänä olleet paikkojen kramppaaminen. Varsinkin kyljet vetää jostain syystä vähän väliä kramppiin. Suolan puutetta varmasti osittain, tänään valmentajalta kysyessä selvisi, että osan vedestä voi korvata vissyllä, josta sais vähän edes suoloja.
Toinen ongelma hetkittäinen huimaus, ei nyt sentäs oo pyörryttyä tullut vielä! Verensokerikin on vähän matalan puoleinen ollut kun parin heikotuksen aikana mittailin, tuola kolmen ja puolen paikkeilla. Ehkä tuo tuosta tasaantuu ajan kanssa!
Sitten se jännittävin hetki; vaa-alle astuminen. Janne pisti meikäpoikan ensin ottaan tuloksen, eikä siinä muukaan auttanu. Ja heti ekan kuuden päivän jälkeen uusi kymmenluku tauluun, 119,2kg! Eli pudotusta 5.1kg! Vyötäröltä lähteny 3cm ja vattasta 4cm!
Täähän alko ainakin ihan vauhdikkaasti ja kovasti toi motivaatio tommonen reilumpi alotustulos. Tokihan tosta on nesteitä paljon mutta silti!
Ei muutakun viikoksi ruokaostoksille Satun hyllyille ja kotia kohti hyvillä fiiliksillä. Tästä on kiva jatkaa matkaa!



2 kommenttia: