sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Tunnelmia Tanskasta, pitikö dietti ?

Lähtö kotoa aamuyöstä ilman mitään aamupalaa. No eipä sitä kukaan mitään kaipaakkaan neljän aikaan aamuyöllä. Silloinhan nukutaan.

Mennessä koneessa nautin aamupuuron noin 50 g ja aamukahvin. Hyvin jaksoi puolen päivään asti. Mitään ruoka-aikoja ei matkalla kyllä pysty noudattamaan. Mutta ylpeänä yritin parhaani tehdä. Joka päivä käytiin syömässä, mutta yritin valita kanan tai kalan kaveriksi vihanneksia tai salaattia. Onnistuin juuri ja juuri. Tai sitten en.





Tässä yksi ateria esimerkki lauantai-illalta. Juomana vesi. Sitä kyllä kului matkan aikana ja vesipulloa yritin pitää mukana joka paikassa ja uskon, että vaadittava määrä sitä menikin.

Hirveetä ! Kamalaa ! Apua ! Mitä vohveleita, lettuja & mansikkahilloa ja vaaleaa leipää oli tarjolla. Kaduilla kojuissa pullantuoksua ja taas vohveleita. Kiusaus meinas olla liian suuri, mutta päätin olla ottamatta ja sain kuin sainkin pidettyä näppini irti niistä. Itsensä vielä voisi jotenkin pettää, mutta ei muita ryhmäläisiä. Olisi se noloa jos ryhmäpaino nousisi minun takiani.

Mutta kaikesta en pystynyt pitämään näppejäni erossa. Olut ! sitä otin. Hyi mua. Mitä siis sain siitä palkaksi. Huomenna aktiviteettia niin paljon, että saa kaikki kalorit poltettua pois. Ja itseäni kiusatakseni päätin, että ensi viikolla pidetään kolmen päivän rahkapäivät. Sen siitä sitten sai.

Kaikesta huolimatta olen vahvasti sitä mieltä, että reissustakin selviää hyvin dietillä kun on tehnyt asiat itselleen selväksi.

Jäin kuitenkin kaipaamaan aamupalapöydästä tuoreita sämpylöitä ja tuoremehua. Mutta niiden vaihtoehdoksi nautin vähärasvasta broilerin leikkelettä, paprikaa, kurkkua ja kahvia.

Tuleva viikon tavoite on lisätä liikuntaa reilusti ja nipistää vielä vähän kaloreista. Valmista kun haluaisin että alkaa tulemaan jo. Vesi tuntuu välillä niin yököttävältä, mutta sen juomista pitää vielä tehostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti