maanantai 25. tammikuuta 2016

Elokuviin omien eväiden kanssa. Outoa... Todella outoa...

Leffaan menossahan parasta on tietenkin leffaeväät! Popcornit, limsat ja karkit. Ite en varsinaisesti karkista perusta, mutta popparit on ollu aika tärkee osa näitä elokuvakokemuksia. Eilen oli vähän leffaeväät hukassa. Katso video. (Jos video ei näy klikkaa tästä)



Niimpäniin... Lemon youghurt bar vai mikä se o, maistu kyllä ihan yhtä paskalle leffassa kun kotonakin. Sitten perinteisesti mukana ollu litran vesipullo. En juonu siitä kun puolet, mutta ekaa kertaa IKINÄ jouduin lähtemään kesken leffan vessaan. Johtuen varmaankin siitä että olin jo ennen leffaa saanu juotua yli kaks litraa sille päivälle. Kattelin siinä jossain kohtaa kelloo ja aattelin että kyllä tää varmaan vielä n. puoli tuntia kestää, joten päätin lähtee käymään vessassa. Sitten kun tulin takas saliin ja istuin alas, meni noin minuutti niin alko lopputekstit.

Leffa mitä käytiin kattoon oli siis Jättiläinen. Ite elokuvasta sen verran että en oikeen tiedä oliko se väritetty dokumentti vai kummallinen viihde elokuva. Dokumentiks ihan jees (tiedän kyllä että osa on ihan fiktiivistä hömppää) normielokuvaks aika laimee. Olihan siinä hyvät kohtansa. Ja siinä mielessä mielenkiintonen että suomalaisiahan aina kiinnostaa toisten epäonnistuminen ja tässähän kaikki menee kyllä aikalailla vituiks.

Leffalle arvosana 3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti