keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Toinen tuomionpäivä!

Heimoi!

Tänään koitti sitten mun ja Janne toinen punnitus! Eli laihdutuskuuria on siis takana 15 päivää. Oli vaikee vähän odotuksia miettiä, että paljonko sitä vois toisella viikolla lähteekkään, kun ekalla viikolla kuitenkin kohtuullinen tulos tuli jo. 

Jannella veny töistä pois pääseminen sen verran, että mä kerkesin jo astuun vaa-alle ennenkun se paikalle saapu. 
Tauluun pamahti tulos; 114.8kg, eli 4.5kg miinusta tälle kuluneelle viikolle! Ei huono! Pakko on olla tyytyväinen, ei voi oikeen muuta sanoa. Hetkittäin viime viikolla meinas pirtelö alkaa tulemaan korvista, mutta kummasti sitä taas puntarilta tuli motivaatioo seuraavaks viikoks. Yhteensä multa lähteny siis 9.6kg. Se on jo aika paljon voi paketteja :D 

Satun "karkkihyllystä" lähti tälle viikolle matkaan pääsääntöisesti valmis suklaapirtelöitä, muutama karpalopatukka ja muutama minttusuklaa pirtelöjauhepussi. Alkaa laiskottamaan sen verran, että se minuutin sekotustyö pirtelöille vituttaamaan, sen takia valmistetrat alkaa oleen kova sana;)


Tuloksesta piristyneenä, tai oikeestaan olihan tästä jo puhetta alkuviikosta, että voitais mennä uimaan Kangasalle uimahalliin! Nyt sitten päätettiin niin myös tehdä. Reippain mielin Kuohuun, jossa kassalla ilmotettiin että aukastaan uimahallipuoli klo 13.00. Sillälailla. Lähettiin sitten hoitaan mukavasti mieleen juolahtavia asioita Tampereelle ja yhden jälkeen uus yritys. Nyt päästettiin poikaset jo uimaankin.

Ei oo itellä oikein käsitystä, että paljonko sitä kuuluis uida matkana, että se kannattavaa kunnon kasvamisen ja tietysti vähän kalorien poltonkin kannalta olis. Meikäläinen ui vähän reilun kilometrin, puolisen tuntia tehokasta uimista suurinpiirtein. Sen jälkeen vähän kylpyläpuolella hierontasuihkua ja oleskelua. Janne meinas kuolla hetkittäin uitaessa, kun sille toi vesi ei oo elementtinä kovinkaan läheinen, mutta ei silti näkyny tälläsiä auttajia;(

Sitten huomattiin kylmäallas! Pakkohan sitä on mennä vähän testaileen, mun äitikin aina hehkuttaa kuinka avantouinnin jälkeen veri kiertää ja on hyvä olla. Eka pulahdus ei kovin kivan tuntunen, mutta kun toisen ja vielä kolmannenkin kerran sinne ittensä dippas, se alko tuntuun itseasiassa ihan asialliselta!

Eiköhän me tosta uimisesta oteta Jannen kanssa nyt semmonen tapa, mukavaa kuntoilua rauhalliseen tahtiin, eikä muuten rasita niveliä! Näillä eväillä on hyvä jatkaa taas viikon verran etiäppäin, saa nähdä miten Akupojan mieli toimii;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti