perjantai 15. tammikuuta 2016

Perjantaifiiliksiä

Tänään oli hiukan siirtoajelua tiedossa pakettiautolla. Edellispäivänä se jo meinasi aiheuttaa harmaita hiuksia. Mitä mä otan evääksi?? Jotain sellaista mitä voi syödä kylmänä ja eikä se saa mennä huonoksi jos on lämpösessä koko päivän. Kanan ja kalan rajasin heti pois laskuista, vaikka oishan se mahatauti toisaalta ollu ihan kiva bonus laihduttamisen kannalta. Päädyin lopulta tonnikalasalaattiin, ajattelin tonnikalan säilykkeenä kestävän myös lämpösessä oloa. 

Kello kävi ja mun maha alkoi ilmoitella että olis nälkä. Mutta kun ihan vielä ei kannattais syödä, tai tulee pitkä ilta ilman ruokaa. Pitäis kuitenkin muistaa ne ateriavälit. Lopulta päätettiin rueta syömään työparin kanssa, koko aamu kuitenkin odoteltu töitä ja mitään ei ollut tarvinnut vielä tehdä. Mutta ylläri pylläri, ajatus ruuan syömisestä poiki meille tietty töitä. Salaatti jäi haaveeksi. Nälkä oli kuitenkin jo aika kova, joten kaivoin taskusta välipalan korvaajan, proteiinipatukan. Makuna vielä houkutteeva tuplasuklaa. No, jauhoselta se maistu, ehkä aavistus tummaa suklaata. Ei jatkoon.



Koitti se lopulta ruokataukokin, ja pääsin tonnikalasalaattini kimppuun. Ihanan suolasta oli tuo. Muutoin alkaa kyllä kasvisosasto tuleen korvista ulos. Pitäis vissiin kokeilla uunissa seuraavaksi. Vaan koskaan ennen en ole tehnyt niin vähän epäilyttää mitä siitäkin tulee..


Vielä yksi ruokakuva. Ilta-ateria. Meillä Superdieettiläisillä on oma faceryhmä, ja sieltä saa aika kivoja ideoita ruokiin. Miks mä en oo tajunnu että tzazikia voi tehä rahkastakin?! No nyt kokeilin. Samalla lailla käy kun aina ennenkin, valkosipulia lipsahtaa vähän liikaa. Huomenna on maku varmaan vielä vähän tujumpaa :D Tzazikin lisänä kanaa (oli vähän tulista sekin, inkivääri-chili-curry mausteina). Salaattiainekset oli tylsästi vaan salaattia, tomaattia ja kesäkurpitsaa. Kurkkua oli niin vähän että se meni kaikki tzazikiin. Mums mums, oli kyllä varmaan paras ateria tän viikon aikana!

Huomenna on vapaapäivä, vois varmaan tarinoida syitä mikä tähän diettiin on ajanu ja tavotteita ja sen sellasta. Joten huomiseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti