keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Energiaa löytyy!

Heimoi!

Oon tässä huomannut, kuinka tota energiaa rupee löytyyn aivan erilailla kun sillon "aiemmassa elämässä"! Mua ei väsytä oikein ollenkaan, illalla kun pitäs nukkumaan mennä niin ei tuu uni, ja vaikka joutus herään aikasemmin aamulla niin päikkäreitä ei tarvia enään!

Hyvä esimerkki tämä kuluva vuorokausi. Viime yönä sain unen muutaman tunnin sängyssä pyöriskelyn jälkeen joskus 4 jälkeen. Kello herätti töihin 7 aikaan. Ja lyhyistä unista huolimatta ei väsyttäny lainkaan herätessä! Suihkun ja hammaspesum kautta käynnisteleen 29 asteen pakkaseen Volvoa. Töihin ajellessa mietin että kyllähän noi lyhyet unet perinteisesti kostautuu päivällä töissä päikkäreiden merkeissä. Mutta mitä vielä! Ei oo väsy ei. Kaippa se tosta ketoosista johtuu, mutta ei oo valittamista sinänsä, vaikka nukkuminen mun yks lemppariharrastuksista onkin ;)

Sitten ruuuista. Eilen lämmittelin iltapäivällä kana-herkkusieni keiton. Ei olisi kannattanut. Täytyä paskaa sanon minä. En oo toki ikinä sienistä pitäny, enkä tiedä maistuko toi sötkötys edes sienelle mutta pahaa ja ällöttävää se oli silti. Iltapalaks sitten taas tuttua ja turvallista minttu-suklaapirtelöä.

Tänään töissä ajattelin lounaaks maistella peruna-purjo keittoa. Eka lusikallinen maistui aikalailla yhtä pahalle kun eilinenkin keitto. Koitin tuunata soosia chili- ja valkosipulimausteilla, turhaan. Taas meni reilu puoli lautasellista viemäriin :| Eli iltapalaksi sitten varmaan taas suklaapirtelöä tutusti.

Eilen ja tänään on ollut taas nälkä pikkusen jopa ruokailujen välissä, kun monta päivää meni välissä ettei nälättäny lainkaan. Mutta ei olleskaan paha silti. Kiva olla töissä kun ei väsytä!

Alle vielä kuva peruna-purjo soossista.

1 kommentti:

  1. Minusta se kana-sienisoppa oli ihan ok :D Mitään ihan kauheaa en ole vielä löytänyt, mutta mä nyt söisin vaikka pieniä kiviä :D

    VastaaPoista