keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Kun reidet kuoli

Noniin, eka kerta treenattu annetuilla ohjeilla. Jalkatreeni oli päivän sana. Tiedättekö, kun kolmatta kertaa tekee jonkinlaisia kyykkyjä, yhdellä tai kahdella jalalla, se alkaa tuntua. Siinä kesken ähellyksen mietin, miksi kukaan muu ei puuskuta ja puhise? Onko kaikki muut niin hyvässä kunnossa? Ei voi olla, en voi olla ton salin ainoo paskakuntonen. Päädyin siihen, että niillä muilla on vaan liian lempeet saliohjelmat! Pakko olla.. 

Siinä jumppamatolla ähistessä ja ylösnousua harkitessa mietin, että onneks kauaa en oo enää näin punkero. Ylösnousemuksen siitä matolta teen jatkossa oikein sulavasti. Nyt meni ehkä vähän komiikan puolelle. Tärräs reidet ja mietin että kestääkö ne. Kesti ne jotenkuten, vähän tuntui kuin olisi kävellyt ankkamaisen vaappuvasti pukuhuoneeseen. Infrapunasaunassa parikyt minuuttia ja suihkun kautta kotiin aterialle. Ei huono :)


Äiti (oli mukana salilla treenaamassa) kysy miks mä oon niin tuskaisen näkönen. Miksköhän kun reidet huutaa hoosiannaa ja kesken sarjan tuntuu että mä en jaksa?! Sykkeetkin parhaimmillaan 160/min. Eipä halunnu tulla äippä kokeileen vaikka tarjosin mahdollisuutta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti