perjantai 15. tammikuuta 2016

Tekemisen puutetta, vieraisiin siis!

Huomenta päivää!

Juuri kun eilen illalla kerkesin tuskastelemaan pitkiä vapaitani ja siitä johtuvaa tekemisen puutetta, joka ei ole yhtään hyvä asia sekään tämän dieetin alussa ainakaan, niin pelastava enkeli soitti ja tarjosi 12h työvuoroa tälle päivälle!
Ei tarvinut montaa kertaa arpoa suostuakko vaiko eikö.

Aamulla hirvittävässä lumipyryssä ajellessa työmaalle, ja samalla mansikkapirtelöä aamupalaksi hörppiessä, ei kuitenkaan jostain kumman syystä naurattanut lainkaan :/ Teki mieli pysähtyä tien varteen ja etsiä lähin huoltoasema josta saisi edes jonkinmoisen lämpöisen aamupalan. Muutama läpsäisy molemmin puolin poskille ja vittusaatanaperkeleet, en sorru! Ja niin join kiltisti pirtelön loppuun ja ajoin suorinta tietä työmaalle.

Nyt tässä odotellaan sitten taasen sitä keskipäivällä syötävää lounasta. Tai siis pirtelöä. Taidan herkutella minttusuklaan parissa;)

Alle vielä kuva, jonka mukaisella apuvälineellä on varsinkin lapsipotilaiden kanssa helppo päästä yhteisymmärrykseen kivun määrästä. Havainnollistakoon tuo tän aamun fiilistä. Huomatkaa että vielä on tossakin asteikossa vara mennä huonommaksi! :D

5 kommenttia:

  1. Onko tämä painonpudotusprojekti ollut teillä itse kullakin uudenvuodenlupaus vai jo pitempään harkittu asia, joka on vain odottanut sitä aloituspäivää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää projekti tuli meikäläiselle sillein vähän exremporee, kun Janne päätti että alkaa laihduttamaan ja sai houkuteltua mut matkaan!

      Poista
    2. Tää projekti tuli meikäläiselle sillein vähän exremporee, kun Janne päätti että alkaa laihduttamaan ja sai houkuteltua mut matkaan!

      Poista
    3. Kyllä tätä on useampi vuosi harkittu. Puolitoista vuotta sitten lopetin tupakan polton 15 vuoden polttamisen jälkeen. Ja silloin aattelin että ei heti viitsi alkaa laihduttamaan ettei mene hermo ja röökilakko mene läskiks... No tavallaanhan se meni nimenomaan läskiksi koska painoo siitä päivästä kun lopetin tuli n. 20 kiloo... Nyt luotan siihen että pystyn laihduttamaan vaarantamatta röökilakkoa. Akulle taisin läpällä heittää viime vuoden puolella että alkaa mun kans tähän kuurille ja se perkele suostu :D

      Poista
    4. Itte lopetin kesssun vedon 2007 ja painoa tullu lisää senjälkeen abaut 30kg.

      Poista