maanantai 29. helmikuuta 2016

Eka viikko takana normiruualla


Tervehdys ja hyvää alkavaa viikkoa!

Ensimmäinen viikko tuli eleltyä ilman ruuan punnitsemista, ja kyllä se vähän jännitti nousta siihen vaa'alle lauantaiaamuna ennen töihin lähtöä seisomaan. Olen kuitenkin syönyt viikon aikana mm. jäätelöä, yhden voicroissantin (tää oli namnam!), leffassa käydessä poppareita (ihan järkky päänsärky tuli tästä) ja puolikkaan subin. Pääasiassa kuitenkin kurkusta on mennyt alas rahkaa ja salaattia höystettynä lihalla.

Työpäivät pelotti eniten, mistä saa laihdutusruokaa esimerkiksi siirtoautopäivänä Tampereella? Lounas vedeltiin Taysin kahviossa, siellä oli ihan superhyvä salaattibuffet! Kerää lautaselle mitä pöydästä haluat, ja maksa painon mukaan. Helppoa; tonnikalaa, raejuustoa ja kananmunia+vihreät kaveriksi. Päivällinen herkuteltiin Edun herkkukeitaassa; uunilohta ja salaattia. Ainoa miinus oli annoksen koko, varmaan joku neljä kertaa niin paljon kun mikä on viime viikkoina ollut mun annoskoko. Hävettää laittaa syömäkelpoista ruokaa roskiin, mutta minkäs teet kun syömäänkään ei kykene. Silti söin liikaa, koko loppupäivän oli tukala olotila.

Seuraavan päivän 24h vuoron ruuatkin onnistui näppärästi, Sammonkulmassa oli lounaalla kampelaa, joten taas meni salaattia ja kalaa (maistoin kyllä yhden paistetun perunankin, oli hyvää) ja päivälliseksi olin ottanut pakkasesta valmiin annoksen kaalipataa. Rahkaa vedeltiin molempina päivinä välipaloina ja aamupalana.

Liikunnasta oli taukoa viikko, torstaista torstaihin. Sitä vielä Fitfarmilta suosittelivat. Eipä olis paljoa kerennytkään liikkua, muuttoa ja töitä sen verran tällä viikolla oli ohjelmassa. Nyt kun on kamat uudessa kämpässä, voi lähteä tutustumaan paikalliseen kuntosaliin. Eilen kävin vielä äipän kanssa turvallisesti tutulla salilla :)

Niin, se vaa'an näyttämä lukema. Se oli -700g. Ihan kohtuullinen lukema, niin kauan kun tiputusta on puoli kiloa viikossa tai enemmän, olen tyytyväinen. Tein muuten yhden kivan päätöksen tässä yks päivä. Sitten kun painoa on pudonnut 10kg, mä syön suklaata :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti