maanantai 1. helmikuuta 2016

Liikunta on vaarallista!

Moii!

Viikonloppuna pelailtiin Pirkanmaan palokuntien salibandyturnaus. Meidänkin palokunnasta joukkue tuonne saatiin kasattua. Aluksi ajattelin, etten pelaisi itse kun on tuo syötävä energiamäärä aika pieni, ja ajattelin, että kupsahdan sinne kentälle kun alkaa oikeen sykkimään. Ensimmäisen pelin siis vaan katselin vaihtopenkiltä, mutta siinä katsoessa iski hirvee himo kentälle! Ei muutakun kotoota hakemaan pelikamoja ja takasin hallille.

En oo kolmeen vuoteen koskenukkaan säbämailaan, sitä ennen monta vuotta aktiivisesti pelannut kylläkin joukkueessa salibandyä. Pikkusen jännitti, että pysyykö se maila edes kädessä enään, saati sitten pallo lavassa. Kentälle kun pääsi niin muisti taas kuinka hauskaa toi on! Ja pallokin pysy mukana, jalat meinas vaan olla aika paljon hitaammat kun mieli :D

Ekan pelin lopussa rupes yhtäkkiä tuntumaan kipua vasemman jalan isovarpaan seudulle, eikä siihen edes mun mielestä mitään iskua tullut. Toisessa pelissä, turnauksen finaalissa tuo kipu oli jo aikamoista, mutta hammasta purren pelasin koko pelin loppuun. Pelin jälkeen olikin sitten varvas kivun lisäks jokanen mahdollinen lihas aivan loppu, vähän kramppailikin.

Illemmalla rupes tuntuun varpaassa aikamoista kiristystä ja kun kurkkasin sukan alle, ei jääny kahta sanaa onko varvas murtunut vai ei :D Ei mikään ihme että oli kipeetä pelailla se toinen peli.
Muutoin dieetti on edenny pirtelön voimalla tasaseen tahtiin, hetkittäin mieli tekis kovastikkin jotain muuta ruokaa, mutta selkäranka on kestänyt kuitenkin. Eilen käytiin taas Janne ja Terhin kanssa elokuvissa, sopii ehkä kiittää Jannea etten sortunut poppareihin!

Keskiviikkona taasen punnitus, saa nähdä onko vaaka edelleen samaa mieltä, että paino tippuu. Toivonmukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti