tiistai 9. helmikuuta 2016

Ensimmäinen hairahdus!

Moi!
Tätä mä oon oikeestaan jopa odottanut. Ja samalla myös vähän pelännyt. Nimittäin sitä kuuluisaa ensimmäistä hairahdusta dieetin aikana! Kauheesti kun lukee ja kuuntelee muiden ihmisten juttuja ja tarinoita, niin kroppa menee aivan sekasin ja suoli ei toimi yms, tommosen hairahduksen jälkeen.
Toissapäivänä meikäläiselle se tilanne sitten tapahtui. Söin kolme Mynthon-pastillia! :D Sokerittomia tietenkin! Ei mennyt kroppa sekasin;) Ihan pahan hajusen hengityksen takia ne popsin, kroppa kun on ketoosissa niin välillä haiskahtaa kovasti toi hengitys, ei onneks kovin usein. Tällä hetkellä mietin sitä, kuinka moni lukiessaan otsikon, tuuletti kotisohvalla, että nyt se Pietilän poikakin onneks hairahti! En anna teille vielä aihetta juhlaan tän suuremmin;)

Kyllähän tässä kovastikkin tekee välillä mieli kaiken maailman ruokia, ehkä enimmäkseen jotain ihan perus kotiruokaa. Eikä noi elokuvareissut ilman poppareita, varsinkaan kun vierustoverit niitä rouskuttaa, oo mitäön helppoja hetkiä. Mutta kasvaahan tässä itsekuri aikalailla! Tänään olis edessä vielä punnitus, vasta illalla tosin. Saa nähdä mitä vaaka näyttää kun vaan 6pv edellisestä ja iltapaino. Toivonmukaan nyt edes vähäsen pääsis miinukselle! Siitä lisää sitten huomenna :)

Ps. Tuli viime viikolla työvuorossa ensimmäisen kerran vastaan sellainen kohde, joiden ihmisiä en siis tuntenut lainkaan, mutta toivottivat meidän poislähtiessä tsemppiä dieetin jatkoon, ja kertoivat seuraavansa mielenkiinnolla meidän blogia! Aika hassua että tästäkin laihdutusurakasta tuli näin julkista ja aika pirun laajallekkin levinnyt "show" :D Onhan se kiva että tästäkin saadaan revittyä muille ihmisille hauskuutta ja intoa seurata meidän touhua, se oikeesti tsemppaa pikkusen lisää:)
Välillä musta tuntuu, että olisko helpompi tehdä tän kuvassa esiintyvän koiran kaltainen ratkaisu? Mitä ootte mieltä?

1 kommentti:

  1. Itse hairahduin omalla cambridge urallani huolimattomuuttani kivennäisveteen jossa oli sokeria :( Oireena pinnantiukkuus ja äksyily. Olo oli hämmentävä :/ ja vaan vedestä.

    VastaaPoista