sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Viikonlopun kujeiluja!

Iltoja!

Tää viikonloppu menikin palokuntien nuoriso-osaston 24h harjoituksessa. Lauantaina aloteltiin puolenpäivän aikaan ja tänään samoihin aikoihin lopeteltiin. Ei oo tullut nukuttua liian montaa tuntia kuluneen vuorokauden aikana siis!

Perjantaina käytiin Nooran kanssa ruokakaupassa, hakemassa tarvikkeet harjoituksen aikana tehtäviin eväisiin. Ei oo meinaan viiteen viikkoon tullutkaan mitään ruokaa ostettua kaupasta! Itteeni samalla vähän härnäten, lupasin väsätä perjantaina jo valmiiksi makaroni-kinkkusalaatin. Kyllä siinä joutu kokkaillessa hieman pinnisteleen, ettei olis maistellu itekkin miltä mahtaa soossi maistua.. Ei oo muutes ihan helppo kokata, kun ei saa maistaa miltä se ruoka maistuu. Sen takia olin kaukaa viisas, (lue; ei tarvia sotkee omaa keittiötä) ja menin porukoille väsäileen salaatin jotta saadaan joku maistajakin sille.

Lauantaina vielä lisää selkärangan vahvistamista, kun illalla tehtiin nuorten kanssa pizoja! Ei nekään olis varmaan juuri hyvälle maistunu.. Kiltisti silti Jannen kanssa litkittiin suklaapirtelöitä, muiden mässätessä pizalla ja lätyillä yms!

Tän viikonlopun huippu tuli äsken paikallisessa Sivassa! Kävin ostaan vissyä ja tupakkia, niin maksun jälkeen kassalla annettiin sipsipussi kouraan ja toivotettiin Sivan puolesta hyvää ystävänpäivää! Perkele sanon minä. Tässä kun dieetillä on kärvistelly, on ruvennu välillä miettimään, että miksi täälä maassa sallitaan kaikenmaailman herkkujen ja makeisten yms ilmaisjakelu? Sillähän vaan lietsotaan kansaa lihomaan ja syömään herkkuja? Miksei niiden tilalle tarjota vaikka omenoita tai banaaneja? Ei sillä, että mä en olis vielä reilu 5 viikkoa sitten ottanut ilomielin pussia vastaan, ja rouskuttanut tyytyväisenä illalla ne tuulensuojaan :D Mutta kaikenlaiseen sitä tässä "herää" tämmösen dieettaamisen aikana! Ei uskois sitäkään meikäläistä vähänkään tuntevat ihmiset ja ystävät, että Pietilän poika pohtii nykyään ( ainakin hetkellisesti ja toistaseks) oikeesti jotain terveelliseen elämään liittyviä seikkoja! :D

Alle vielä kuva Sivan tarjoamasta vittuilusta laihduttajaa kohtaan! Marja vois viedä terveisiä teidän isoille pomoille, että meinas sukulaispojan dieetti ottaa lommon Sivan ystävänpäivälahjan vuoksi;) :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti