tiistai 23. helmikuuta 2016

Puntari vai pullapäivä

Tänään viikon kohokohta. Jännittää, ei jännitä, jännittää kuitenkin. Uusissa farkuissa elämä tuntuu makoisalta, mutta totuus paljastuu kohta. Hypään puntariin, en hyppää puntariin. Hyppään kuitenkin. Klo on 15.00 ei hyvä aika punnita itteensä. Olenko siis älästi vai otanko vaatteet pois. Miten saada hyvä lukema aikaiseksi. Ääh .... en jaksa nähdä vaivaa. Ei muuta kun puntarille kaikki vaatteet päällä (ei päällysvaatteet kuitenkaan) ja silmät kiinni. Ei piippaa puntari, niinkuin kuumemittari yleensä, mutta vilasen lukemaa ........ mitä tapahtui. Puntarissa ei mitään lukemaa. Olin siis silmät kiinni niin kauan, että meidän digitaalinen vaaka sammui. Hetken mietin taidan jättää huomiseen koko punnituksen. No en jätä !! Hih, hih. Ei muuta kun uusi yritys ja sieltä se napsahti. Lukema tauluun ja kokonainen 1 kg on tippunut. Jippii ja jei. Hyvä päivä, hyvä fiilis. Läski lähtee, hitaasti mutta varmasti.

Kuluvan viikon olen syönyt normaalisti. Vähintään neljä kertaa päivässä. Tässä ehkä suurin opetteleminen. Aamupalaan kuuluu rahka mehukeitolla (jos oikein tökkii olen tehnyt juotavasta maitorahkasta ja mehukeitosta coctailin ja tietty kahvia, lounaaseen kuuluu kananmuna 1-2 kpl, kanaa ja salaattia, päivälliseen kuuluu paistettua kananmunaa, raejuustoa, jauhelihaa, salaattia ja kahvia ja iltapala on yleensä kevyempi koska niin kylläinen olo päivän aikana nautitusta ruuasta, mutta KAHVIA ja useimmiten rahkaa mehukeitolla. Vaihtelen kanan ja jauhelihan myös kalaan. Olen kylläinen mutta ateriamäärä on niukempi kuin ennen. Suurin opetteleminen on ollut syödä useammin kuin kerran päivässä pesovatillinen ruokaa ja sekin yleensä noin klo 20.00. Ei näin. Muutos tehty. Elämä hymyilee ja huomista oottelen jo innolla. Kertaakaan ei ole tarvinnut mennä mahansa viereen maate niinkuin ennen. Olo on enemmän kuin mahtava.

Huoh. Miten tästä eteenpäin. Jatketaan intoa puhkuen saavutusten kera !! Ensi viikolla voidaan olla jo mukavissa lukemissa.

Muistakaahan Extreme lähestyy kovaa vauhtia. Toivottavasti saamme paljon mukaamme extremelle ensihoitajia, hoitajia, ystäviä, tuttavia ja meitä tukeneita henkilöitä. Lähdetään rämpimään hyvä asian puolesta. Olen kuullu, että extremellä on hyvät allasbileet illalla. Lähde siis kanssamme uimaan :)


Jihuu, jipii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti