tiistai 2. helmikuuta 2016

Eilen vedenpaisumus, tänään virtaa piisaa, uusi elämä jatkuu







Vedenpaisumus, miten se liittyy ensihoitajan ammattiin ? Ei niin sitten mitenkään. Mutta eilen uimahallissa ollessani tuo ajatus vain tuli mieleeni. Terhi, Janne ja Aku sai mut vielä sen kaiken uinnin jälkeen yllytettyä laskeen vesiliukumäestä. Eipä oo ihme miksi nopeus liukumäessä hipo ainakin hälytysajossa olevan ambulanssin vauhtia !! Joten jokainen meistä tuli vähintäänkin berttana alas, joku meistä jopa aarnena. Yllättävää kyllä kukaan kanssaolija ei hukkunut meidän ollessa yhtä aikaa altaassa. Pinnalla pysyttiin ja edes takaisin tuli uitua ilman taukoja 50 minuuttia, jonka jälkeen täyty antaa periksi. Oli sen verran hauberit ja jalat tohjona. Keskiviikkona uudelleen.

Uuden innon liikkumiseen löytäneenä uskon, että paino putosi taas askeleen enemmän kuin viime viikolla. Kelit ollut rajoitteena, kun ei millään jaksa pelkillä kengillä luistella. Tai ainakin tuntuu siltä pienenkin matkan jälkeen että enemmän vaaratekijöitä on liikkua ulkona tällä säällä kuin keksiä sisälle jotakin touhua :)

Täytyy aina antaa kiitosta paitsi tietty itselleen ja teille, jotka olette mukana tässä välissä niin paskamaisessakin fiiliksessä,  kun olen pystynyt kurinalaisesti muiden ryhmäläisten tuella saavuttamaan pienemmän lukeman puntarilla. Vielä en kerro puntarin alkulukemaa, mutta senkin tulen teille vielä kertomaan. Kahdella numerolla se alkoi, mutta pitkä matka ei olisi ollut kolmeen numeroon. Täh ? Juurikin niin. Miten ihmeen kaupalla se läski on minut saavuttanut?. Ja miten pirun vaikeeta siitä on päästä eroon. Pääsee siitä kuitenkin.

No se kiitos. Viime viikosta kiitos lähtee Oriveden Leipomoon. Kiitos Tanja (ja kaikki muut). Olet aivan mahtavalla tavalla tukenut tässä uurastuksessa. Olet tenyt lounaalle ja HUOM !! varta vasten minulle vähäkalorisen ruuan. Ja vielä tiedustellut kuinka paljon haluan kanaa laitettavan, entä laitetaan munaa ? No tietysti laitetaan munaa siitä kun saa hyvin vatsan täyteen ja onhan se muutenkin mukava lisä päivään :)

Miten tästä eteenpäin ? Pienillä askelilla kohti uusia ilonaiheita. Olen antanut itselleni myös luvan uusiin pettymyksiin niitä kun ei voi elämässä välttää. Jokainen lisähaaste ja vastoinkäyminen antaa potkua yrittää enemmän ja enemmän. Ja mikä hienointa kohti kesää mennään kaikki. Mitä sitten kesälle keksimmekin on vielä arvoitus, syksyn sävelet on jo selvät ? Nautitaan kaikki niin minäkin nautin isona läskinä ensihoitajana, mutten kauaa :)

Oriveden Leipomo Oy rakentaa vähähiilihydraattista ruokaa, jolla jaksaa.




Urakkaa oli näilläkin hemmoilla, jos on meilläkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti