lauantai 27. helmikuuta 2016

Cambridge homma etenee! Vaa'alla käytiin taas.

Punnitus numero 6 on takana. Satulla käytiin kyläilemässä vaihteeks näin lauantai aamuna. Aku meni taas ensin vaa'alle ja löi tiskiin melko rajut lukemat. Aku kertonee ite niistä täällä jossain kohtaa. No mukaanhan sieltä otettiin jo melkein perinteiseks muodostunu täys paketti chocolate velvettiä... Yllättävää? No ei oo. Kyllä tässä on todettu kaikki muu niin paskaks että tota vetelee ihan tyytyväisenä. En vois enää ees kuvitella sekottelevani niitä jauhopirtelöitä, saati että saisin sen kumottua kurkusta alas. Se jauhoisuus tuntuu suussa kun vaan näkeekin semmosen paketin.

No mehän jostain lueskeltiin että elimistöö/aineen vaihduntaa pitäis vähä buustata syömällä välillä oikeeta ruokaa. No täähän kuullosti sen verran hienolta että kysyttiin Satulta oisko tämmönen paikallaan, että jos vaikka haettais Aapiskukon Subwaysta salaatit. Yllättävää kyllä Satu oli meidän kans samaa mieltä ja mehän napattiin pirtelöt kainaloon ja lähettiin vauhdilla kohti subia. Siellä oli, ilmeisesti jonkinlaisena, sesonkituotteena pulled pork. No sehän kuullostaa hyvältä salaatissa. Ei muutaki semmonen tilaten. Kaikilla herkuilla paitsi oliiveilla yök. Subwayn tyttö varmaan ymmärsi vähä väärin ku Aku pyysi laittaan kastiketta "kohtuudella", sitä meinaan tuli reilusti ja hän ystävällisesti vielä kysyi että riittääkö vai laitetaanko vielä?
No eihän siinä muutaku salaatit matkaan ja tänne meidän tän hetkiselle järvenranta huvilalle nauttimaan salaattia. Ajatus siitä että ekan viikon patukoiden mässäilyn jälkeen ekaa kertaa jotain jota pitää pureskelle oli kyllä aika mahtavaa!

Sevverran kiire oli tota syömään ettei ehtiny ottaa kuvaa koskemattomasta salaatista.

Hampaat varmaan ihmetteli että mitäs vittua nyt tapahtuu kun meitäkin tarvitaan. Varmaan myös vatsa ihmetteli että mitäs helvettiä tänne ny tulee.

En ois ihan hetkeen uskonu että tommosesta salaatista voi nauttia noin paljon. Jopa toi jäävuorisalaatti, ilman sitä kastiketta maistu TOSI hyvälle. Myös kurkku, tomaatti, paprika... Vaikka paprika onkin vihreetä ja sinänsä aika mautonta, nyt se kuitenkin maistu tosi hyvälle. Sitte mun lempparit joita vois laittaa kaikkeen ruokaan ja PALJO, eli sipuli ja jalapeno. Morjesta että ne maistu hyvälle! Eikä toi subin pulled pork:kaan huonoo ollu! Käsittääkseni tämmösessä salaatissa ei oo ihan hirveitä kalorimääriä (en nyt jaksa niitä alkaa netistä kaivamaan). Ennen näitä on katsellu sillai että ei helvetissä tommosella nälkä lähde ja siitä syystä päätyny ottaan semmosen 30sentin patonkin ja siihen kylkeen vielä puolen litran kokiksen. Hohhoijjaa... Nyt ku oli ton vetäny niin maha oli kyllä niin täynnä että ei ois tehny mieli syödä yhtään enempää.

Nythän on muutenkin semmonen mukava tilanne elämässä, että muutto on tehty, paino putoo ja elämä muutenki hymyilee välillä. Ehkä jonkinlaisia stressitekijöitä on saanu karsittua/muokattua parempaan uskoon. Kaiken kruunas tietysti meidän komeet vihreet HUPPARIT!


Aku kehu että kerranki sain otettua siitä hyvän kuvan ;)

Nyt kun tätä tässä hehkutan niin varmaan toi Audin paska räjähtää tohon pihaan huomenna ku yritän sillä lähtee liikkeelle, mutta siinähän sitte räjähtää... Nyt on silti hyvä fiilis. Sit jos se kyrvähtää, ni johan taas vituttaaki!

Ja sitten se mitä katseesi etsii, painokin oli taas tippunu jonkinverran, -2,1kg!
Kokonaispudotus on nyt siis 21,4. Se on kyllä melkonen kasa läskiä.
Painoindeksi on laskenu 7 numeroo! Se ehkä kertoo siitä että kyllä tässä melko tankkimaisessa kuosissa on oltu! Nooh mutta tästä lähetään taas hyvällä fiiliksellä kohti seuraavaa punnitusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti