perjantai 5. helmikuuta 2016

Uusi harrastusko? Nii ja kolmas pudotustulos!

Vähä on päässy ny unohtuun tää blogipäivityksen tekeminen tässä hektisessä maailmassa. Tässä se kuitenkin tulee.

Nyt on vähä tuntunu siltä että alkaa pinna oleen kireellä aina välillä, tiedä sit mistä se johtuu mutta tuntuu että asiat vituttaa enemmän ku normaalisti. Sitä en osaa sanoa että johtuuko se syömättömyydestä vai mistä, nälkä ei kuitenkaan edelleenkään oo ollu missään kohtaa. Painon putoomisvauhtikin alkaa vissiin läheneen semmosta järkevää vauhtia. Oishan se kyl useemmanki viikon voinu mennä tolla alun vauhdilla. Tällä viikolla oli ensimmäinen kerta kun mun paino putos vähemmän ku Akulla. Noh saadaanhan tähänki vähä jotain kilpailun makua. Kovasti tekis kokoajan mieli syödä kaikkea. Terveellistä ja vielä enemmän vähemmän terveellistä ruokaa. Kebab, pizza, hotwingsit ja ehkä yllättävin, tuore mustamakkara on ollu tän viimesimmän viikon ajatuksissa.

Tässä viimeaikoina on kovasti innostuttu käymään uimassa. Tuntuu semmoselta sopivan rauhalliselta liikunnalta ja sykkeet pysyy aika maltillisina kun rauhassa huitoo meneen. Uimarinahan olen aivan paska ja on ollu mielenkiintoista seurata kuinka kuitenkin uitu kokonaismatka on pidentyny. Ekalla kerralla taisin vedellä 300 metriä, kun taas kahdella viimesellä on menny kilometri. Mun mielestä se on ihan hyvin siihen nähden että uintitekniikasta mulla ei oo hajuakaa kuhan vaan vetelen meneen vissiinki sammakkoa uiden. Ehkäpä joskus tulee mentyä jonkinlaiseen uimaopetukseen ni vois saada enemmän irti tästäkin lajista. 
Jos löytyy joku uimaopettaja joka talkoolla haluis pari kertaa tulla Kuohuun kertoon miten siä pitäis räpiköidä niin ota yhteyttä.

Tässä taas mennään hyvää vauhtia jo uutta viikkoo. Enää ei paljo pussit kiinnosta, joten otin koko viikoks noita valmiita suklaapirtelö tetroja. Jotenki se jauhonmaku vaan alkaa jo tökkiin. Katotaan kauanko menee kun tääkin alkaa tökkimään.

Muistakaahan meidän FB haaste. Eli jos 3000 tykkää meidän sivusta niin lähdetään loppukesästä ExtremeRuniin Peurungalle. Muista siis kutsua kaikki kaveris tykkään meidän facebook sivusta! 
Keräillään myös extremerun reissuun saa myös liittyä seuraan ja moni onkin jo ilmoittanut löhtevänsä meidän mukaan!

Nyt edessä päivän siirtovuoro ja sit vielä 24 seuraavana päivänä. Kattellaan taas mitä työparien kans käydään syömässä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti