torstai 18. helmikuuta 2016

Rumasti laiskottaa! Ja taivaalta sataa KARKKIA!

Morjesta vaan kaikille tasapuolisesti!
Nyt vähä hävettää ja täytyy myöntää että on vähä laiskottanu tän blogin kirjoittelun suhteen. Lupaan potkia muita perseelle asiaa koskien ja ite myös aktivoitua vähä enemmän!

Huomenna on taas punnituspäivä mulla ja Akulla. Vähä pelottaa mitä se vaaka näyttää ku mulla se viime tiputus oli "vaan" surkeet 500grammaa... Ja sehän meinas pistää vituttaan, vaikka tiedän että se on aina hyvä kun siinä edessä on se miinusmerkki.

Ruoista ei oo ny paljo tarvinu kirjotella ku viimenen kaks viikkoo on menty pelkällä chocolate velvetillä, ku mikään muu ei enää uppoo. Aku saanee huomenna spaghettibolognesee ja varmaankin haukkuu sen jo illalla. Itehän en oo koskaan makaronia/spagettia syöny ni ei hirveesti houkuttele, mutta toisaalta lämminruoka jota voi jossain määrin pureskella kuullostaa houkuttelevalta. Olis myös mielenkiintoista kokeilla mitä mieltä hampaat on ku ei oo kolmeen viikkoon pureskeltu mitään. Ne patukatkin oli niin helvetin pahoja ettei niitä paljo tullu jäystettyä.

Tänään oltiin vähä askartelemassa työhommia ja sen jälkeen käytiin katteleen Tampesterissa penkkarihommia... Alla olevalta videolta voi kattoo miten kävi ku saatiin karkkia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti