lauantai 6. helmikuuta 2016

Kuohussa ei skumpalla vaan uimassa


Oltiin tänään Terhin kanssa Kuohussa uimassa, niin monen muun kanssa. Moni muukin oli päättänyt tulla. Joskus sanottu, että tyhjällä vatsalla kuntoileminen polttaa rasvaa enemmän. En tiedä onko totta, mutta aivan jäätävä nälkä oli kun pääsin kotiin. Ei muuta kun kananmunaa kehiin ja kotikatsomo auki Tototv:stä. Aah mikä ihana nautinto. Olin jopa tyytyväinen itseeni kun sain liikuteltua jäseniä. Ja ne niissä kyllä tuntu. Ensin puolimatkaan mennessä oikeaa nilkkaa poltti ? Ihan hassu tunne. Mä varmaan vatkaan jotenkin sillä oikealla jalalla vaikka muut jäsenet ui sammakkoa ? Matkan taittuessa vaiva hävis.

Matkaa taittu uiden 1.3 km. Olisin kyllä ollut ihan valmis sen kilometrin jälkeen, mutta koska Janne ui viimeksi kilsan niin pitihän meidän vähä paremmaksi laittaa. Satametriä on kuitenkin neljä x allasta edes takaisin. Toivotaan, ettei Janne innostu kauheesti enempää uimaan, koska se tietää  sitten taas pidennystä omiinkin suorituksiin. Outoa nousta altaasta. En ollut varma kenen jaloilla kävelin, reidet ja etenkin sääret ihan holtittomat. Siinä sitten ankkakävelyllä kohti saunaa.



Vielä tänään lauantaina ehtii köpötteleen pieneen lumipyryyn ja nautinnollista iltapalaa sitten rakentamaan. Mitähän tekis. Olisko teillä ehdotuksia ?

Tänä vuonna jäi nämäkin Runebergin tortut maistamatta , mutta toivottavasti Teille maistui. Kyllä minäkin sitten ensi vuonna !!

Aina sama fiilis, ÄLÄ KOSKE

Ai niin. Punnistuskin tässä lähenee.Muutama päivä ja sitten taas nähdään onko tulosta tullut ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti