maanantai 1. helmikuuta 2016

Urheilua koko päivä, oikeesti!

Eilen oli kauan odotettu pirkanmaan palokuntien salibandyturnaus. Johon tietysti lähdettiin edelliskerran voittajina ja ennakkosuosikkina. Ainakin meidän omasta mielestä. Eli perinteisesti Aitoon VPK:lle ominaisella järjettömällä itseluottamuksella lähdettiin turnaukseen.

Edelliskerralla valmentajaa tavatessa kyselin että miten vois varautua tämmöseen urheilusuoritteeseen etukäteen ettei hirveesti heikottais, niin vastaus oli että syö puolikas ruisleipä tai puolikas banaani. Kaupassa en osannu valita kumman otan niin otin molemmat, sitten unohdin ne kotiin kun lähdin turnauspaikalle. Meni siis ihan nappiin. Noh onneks Erkki pelasti ja toi apinalle kaupasta uuden banaanin :D Kuntohan on edelleen aivan rappiolla, mutta eipä tässä kohtaa dieettiä varsinaisesti reenatakkaan. Kyllä silti jo pudonneet kilot huomaa liikkuessa jotenkin. Halu olis mennä paljo enemmän kun kunto kestää.

Alla kuva turnauksen voittajajoukkueesta.


Tässä vielä video finaalista. Jos joku ei erota sitä ainoota punapaitaista läskiä sieltä, niin pelasin numerolla 86. Tässä siis todistusaineistoa että jaksan jo pari askelta juostakkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti