keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Uusi herkku, vai oliko sittenkään?

Moikka!

Mä oon ennen tätä dieettiä eläny aika pitkälti pastalla ja perunalla yms. Eli tosi hiilaripainotteista on ollu ruoka. Ja juurikin tota perunaa ja pastaa on ollu oikeastaan kovin ikäväkin tän kuurin aikana. Sillon ennen dieetin alotusta tuli selailtua Cambridgen sivustoja, ja eri tuotteita fiilisteltyä, ja siitä asti oon ajatellu että selviänhän mä tästä kuurista yhden tuotteen voimalla varmasti! Nimittäin Cambridge-Pastabolognesella!

Sitä ei tuola Satun karkkihyllyssä vaan oo ollu, ennen kun nyt viime punnituskerralla. Meikäläinen otti pasta-aterioita sitten heti sillein reilummin matkaan tietty. Viikonloppuna sitten kokkailin ensimmäisen kerran tuommosen gurmee aterian. Tuoksu ja näytti aivan bologneselta ja kuola valuen odottelin haarukan kanssa että mikrosta kuuluu pilpahdus valmiina olemisen merkiks. Siihen se riemu sitten loppukin :D Ensimmäinen haarukallinen suuhun, ja välittömästi sellanen fiilis kun olis kuumaa multaa lappanu suuhunsa. Eli ei muutakun loppu lautasellinen roskikseen. Taikka oikeastaan, olin paloasemalla kun sitä kokkailin, ja annoin vielä annoksen kiertoon hakemaan muidenkin mielipiteen. Allu, Hermanni, Aukusti, Ville ja Sami pääsi muodostivat tän arvovaltaisen raadin. Aika yksipuolinen mielipide raikasi heidänkin suustaan--> laita se roskikseen vain!

Eli ei tullut siitäkään tuotteesta helpotusta ruoan himoon, vaan jatketaan tuolla suklaan makuisella valmis tetralla loppuun asti tää ykköstaso. Kokeilin vielä meinaan toisen kerran tota pastaa, sillein että laitoin siihen reilusti valkosipulia ja vähän chiliä, ei maistunut siltikään. Sillon sitä multakasaa maisto mun lisäks myös Elias, Jarno ja Erkki, samaa virttä laulo nekin, eli roskikseen vaan! 

Alle vielä kuva tosta moskasta.

Ps. Tänään taas Suskin kanssa töissä, niin ei tarvia edes katsella mitään paskaruoan syömistä työparilta. Tuossa se juuri vetää Oriveden leipomon Sammonkulman toimipisteen kokin hänelle vartavasten tekemää kanaa ja kananmunaa kera salaatin! Aika huippua toi paikallisen lounasravintolan palvelu meille, kun viittivät vääntää yhdelle ihmiselle oman annoksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti