perjantai 19. helmikuuta 2016

Viides punnitus!

Iltoja!

Tänään oli meillä Jannen kanssa viides punnitus. Viime kerralla kun tuo punnitus oli illalla, ja pudotukset oli hieman pienemmät, päätettiin me, että tulevat punnitukset tulee olemaan aina aamupäivä aikaan ;D

Tänään Janne oli kerinnyt Satun luokse hieman meikäläistä aikasemmin, ja oli jo astumassa vaa-alle kun meikäpoika sisälle astui. Janne löi pöytään hiukkasen painetta oman tuloksensa myötä, joten rupes melkeimpä jännittään oma tulos.

Seuraavaks ei muutakun omat sukat pois, ja askel puntarille. Hetken aikaa silmät melkeimpä kiinni, ja kun ne avasi, oli taulussa lukemat -4,4kg! Ei huono meinaan. 18,4kg kokonais pudotus tällä hetkellä. Rupeehan se näkymään vaatteissa ja ulkonäössäkin, ainakin omasta mielestä :D Tästä on hyvä jatkaa taas pirtelölinjalla, kummasti näistä hyvistä tuloksista saa uutta potkua aina seuraavaan viikkoon.

Satun karkkihyllylle oli ilmestynyt pasta bolognese-cambridgeateria! Niitä muutaman nappasin mukaan, täytyy kirjotella viimestään huomenissa arviointia niistä kun saa maistettua sitä:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti