tiistai 1. maaliskuuta 2016

Cambridge: Risotto, mushroom flavoured.

Aku päätti viimeks kun käytiin Satulla että koska hän uhrautu maistaan sitä Spaghetti Bolognese paskaa niin mun pitää ottaa sienenmakuinen risotto testiin. No eihän siinä sitte muutaku pussi matkaan ja menoks. Tänään sitten aattelin että jos ny vaikka kokeilis mitä skeidaa siitä tulee. Odotukset ei tosiaankaan ollu ihan hirveen korkeella.

Sitten vaan ohjeita lukeen että miten kyseinen herkku valmistetaan. Seurailin niitä tarkasti ku aattelin että toi vois olla ihan syötävää... Kuinka väärässä olinkaan, jo pussin avaamisesta tullut jäätävän kamala haju meinas tilata hissin yläkertaan. Jatkoin kuitenkin sinnikkäästi ja sekoittelin kyseisen mössön lautaselle. Sen piti antaa siinä lillua 10 minuuttia ja sen jälkeen 40sek mikrossa... Haju vaan paheni, sekoitus ja uudestaan 40sek mikrossa.
Tää on ku pikaruokalassa, kuvalla ja tuotteella ei oo mitään tekemistä keskenään!

Sen jälkeen haju oli niin jäätävän paha että aattelin että en ees maista. No Terhi maisto ja väitti sen olevan "syötävää". Erehdyin sitte itekki maistaan lusikan kärjellä. Ei olis pitäny! Se oli ihan just niin hirveetä paskaa kun se hajukin kerto. Ei ollu mitään aikomuksia maistella sitä sen enempää.

No meillähän on täällä koira, merkiltään dalmatialainen, mallia Antero eli Antti. Ei muutaku lautanen Anteron kuonon eteen, niin ei tarvi sitä roskiin kauhoa. Miten kävikään. Koira joka syö kaiken ja NOPEESTI. Nuoleskeli tätä sörsseliä hetken aikaa, kävi välillä uudestaan maistamassa, mutta ei syöny kaikkea!
Ei aikomustakaan nuolla loppuja...

Antin jäljiltä ei oo kyllä ennen jääny lautanen näin likaseks!

Loppuyhteenvetona siis: TÄÄ PASKA EI KELPAA EES KOIRALLE, JOKA SYÖ KAIKKEA. Päättele siitä loput :)
Anttikin meinas oksentaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti