keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Kohti Cambridgen kakkostasoa! Ja viimeisin punnitustulos!

Tehtiin sitten vihdoin Akun kanssa se päätös että ny loppuu ykköstasolla kituuttaminen, hampaat haluaa pureskella jotain, vatsa haluaa jotain muutakin kuin suklaapirtelöö!
Niinkun vähä oletinkin niin se viimekerran jälkeinen Subwayssa käynti oli paha. Salaatti maistu niin hyvälle, että alettiin miettiin miksei semmosia oo ennen syöty. No jos nyt sitte yritetään niillä mennä.
Tää kakkostasolle siirtyminen siis ei missään tapauksessa tarkoita sitä että pirtelöiden syönti/juonti loppuu, vaan sitä että yks pirtelö korvataan oikealla aterialla. Eli yks "oikea" ateria päivässä ja 3 pirtelöä.

Nyt sitte semmosia kakkostasolle sopivia ruokaohjeita vaan kommentteihin! Nyt alkaa siis sopivien ohjeiden metsästys ja armoton ruokien testaus. Ja tietysti raportoidaan tänne kaikki kokeilut!

Nii ja siellä vaa'alla todettiin että taas on 2,2 kiloo läskiä lähteny!


3 kommenttia:

  1. Jos haluutte sellaisen alle 200 kcal pläjäyksen niin sellainen 100g maustamatonta kanafilesuikaletta (110 kcal) ja vihersalaatti (jäävuorisalaatti, kurkku, tomaatti) 200g (26 kcal)sekä kaveriksi Rainbow kevyt salaatti kastike 3 rkl eli noin 5 kcal. Yhteensä siis ruokaisa setti noilla noin 140-150 kcal.. Ja ehottomasti paljon mausteita kanaan, chiliä yms niin tulee ihan huippua.. :)

    VastaaPoista
  2. Kukkakaalimuusi ja joku kalahomma, esim. uunilohi tai paistetut muikut on ihan huippua! Salaattia tietty vähän kylkeen. Muikut kun paistaa varovasti voimariinilla maustetussa öljyssä ilman leivitystä, niin aika kevyttä tulee! Voi silloin joko ottaa isomman kasan muikkuja tai syödä muikkikset fetasalaatin kans. Voi autuutta!

    VastaaPoista
  3. Pihvi, uunijuureksia ja salaattia

    VastaaPoista