sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Pussikeittotestailua!

Moikka!

Tuli eilen taas mainio idea töissä ollessa, kun kaupasta vissyä kävin ostamassa, että jos kokeilis muidenkin valmistajien pussikeittoja kuin vain Cambridgen. Aiemmista päivityksistähän voitte siis lukea, että kaikki Cambridgen kyseiset sötkötykset on ollut aivan täyttä paskaa.

Kokeiltiin S-Marketista saatavia Nutriletin Thai Red Curry sekä EasyDietin juustoinen savuporokeitto ja kananmakuinen keitto. Huomatkaa tässä jälkimmäisessä kanan_makuinen_ keitto :D

Eilen illalla jo töissä ollessa sekoteltiin tommonen Nutriletin carrisoppa. Meikäläisellä on ollu viikon verran jäätävä nuha, eli en oo mitään haistanut koko viikon aikana. Paitsi nyt. Aivan hirvittävä käry leijaili koko asemalla kun se soppa saatiin valmiiks! Se haju ei tuonut yhtään luottoa että maku vois olla hyvä. Eikä se tietenkään ollutkaan. Aivan yhtä kurjan makusta tavaraa kun Cambridgenkin keitot! Ei jatkoon siis--> viemäristä alas.

Tänään aamupäivällä kun Janne tuli töihin päästään mut pois, niin lämmiteltiin sit noi kaks muuta seosta. Juustoinen Savuporokeitto oli tuoksultansa jo oikeesti lupaava! Ja maultaankin sellanen että ei sitä alkanut vastapalloon vattasta nouseen ylöspäinkään! Mutta edelleenkin se jauhoinen ja semmonen jotenkin tosi kummallinen suu tuntuma aiheutti tämänkin kohdalla tuomion viemärin kutsumisesta. Ei jatkoon.

Sitten se Kanan_makuinen_ keitto. Jostain syystä sitä ei meinannut saada sileeksi ei sitten millään! Hirveitä klönttejä kellu sielä seassa. Se koostumus ja haju aiheutti jo sen, että me ei Jannen kanssa edes viittitty sitä moskaa suuhumme laittaa. Terhi rohkaistu sen verran, että maisto lusikan kärjellisen sitä keltasen väristä sosetta, tuomio viemäristä kutsui hyvin äkkiä myös sitä soppaa! Ei jatkoon.

Yhteenvetona voidaan varmasti nyt ainakin meikäläisen, ja uskallan ainakin Jannenkin puolesta kertoa, että noi pussikeitoilla ei voi muuta tehdä kun heittää vesilintua. Ja toivoo sen jälkeen ettei se lintukaan erehdy maistamaan sitä kuraa, koska oksennus siltäkin tulis aivan takuulla. Tai en mä tiedä oksentaako linnut edes? No huonosti sille kävis kuitenkin jos noita menis maistamaan. Voiko joku tykätä noista muka oikeasti? Voisin tarjota vaihtoehtoa siinä vaiheessa, että me Lihavat ensihoitajat kokataan sille kyseisellä ihmiselle oikeaa ruokaa, ja sen jälkeen kun hyvälle maistuvaa ruokaa pääsee kokeilemaan, ei varmasti syö yhtäkään jauhosoppaa!

Alle vielä tämmönen niin kutsuttu selfie meikäläisestä, tämmöseks mun pää meni kun joutu noin kurjan makuisia keittoja taas maisteleen. Eli näissä piilee ehkä jopa jonkinlainen terveysvaara?

1 kommentti:

  1. Ala Atkinsin induktiolle, lähtee kilot ja makuelämyksiä on tavallisesta ruuasta.

    VastaaPoista