perjantai 11. maaliskuuta 2016

Ruokaaaa!

Moikka!

Mehän siis Jannen kanssa siirryttiin tälle viikolle sille kakkostasolle. Eli saadaan siis syödä se yks ruoka päivässä, jonka lisäks kolme pirtelöö tietty.

Me käydään varsinkin töissä ollessa, ja meikäläinen paikkakuntalaisena käyn muutenkin paljon paikallisessa lounaskahvila Sammonkulmassa, oriveden leipomon piste on tuo. Lounashan sielä on aina ollut hyvää ja vaihtelevaa, ei oo ikinä tarvinu nälkäsenä lähtee pois! Nyt tän dieetin aikana oon seurannut kun Suski ja Terhi on käynyt sielä lounastamassa. Ja kun harvoin noutopöydässä oleva ruoka on sellasta mitä laihduttaja vois syödä, lukuunottamatta salaattipöytää, on "mutkan" kokit kokkaillut heille omat lounasannokset! Ei oo monessa paikassa meinaan vastaan tullut tollasta palvelua! Toiveiden mukaan on laitettu kanasta kalaan kaikkea, milloin keitetty kananmunia ja millon jotain muuta.

No nythän me päästään Jannen kanssa hyödyntämään tuota samaista palvelua, ja voin kertoa että ei ole valittamista! Eilen töissä ollessa ja tänään muutoin lounastamassa sielä kävin, molemmilla kerroilla söin lohta. Ja aivan huippuhyväähän se on ollu! Suuret kiitokset siis Mutkan väelle, varsinkin Tanjalle ja Pinjalle!:) Ps. Suosittelen paikkaa ruokailemiseen aivan jokaikiselle, "normaalin" sekä laihdutus sapuskankin nauttijalle!

Alle vielä kuva tän päivän annoksesta, josta toki kerkesin palasen jo maistaan ennen kuvan nappaamista.

Pps. Huomena muuten mennään ekaan ExtremeRuniin Peurungalle! Saa nähdä, korjaako kuoleman se juoksu vai ne allasbileet sen jälkeen;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti