tiistai 29. maaliskuuta 2016

Lumilaudan siteet itse kiinni? Ja paino vaan putoo!


Taas on reilu viikko menny viime punnituksesta. Katotaas miten viikko on menny. Viikonloppuhan oli kohtalaisen katastrofaalinen. Opiskelija oli tuonu työpaikalle kakun... Ison kakun... Tosi hyvänmakuisen kakun! Olishan se ollu tosi epäkohteliasta jättää maistamatta. Senverran tässä on kuitenkin opittu että laskettiin suurinpiirtein paljonko siinä oli kaloreita. Vaivaset 12 000 :D Kyseessä oli kuitenkin 30 hengen kakku niin eihän siitä sitte tuu kun 400kaloria per annos. Saatoin syödä kaks annosta. Se oli niin hyvää! Ja sitten tuli NIIN PAHA OLO! :D
Uusia terveellisiä ruokia on kokkailtu ja niistäkin näitä blogipäivityksiä tulla ropisee taas jossain kohtaa.
Eilen käytiin yksillä synttäreillä, jossa meitä oli hienosti huomioitu! Kakun tilalla pöydässä oli kanasalaatti. Aivan loistavaa! Ja oli muuten hyvä kanasalaatti ;)
Eli syöminen on vähä päässy taas retuperälle tässä kohtaa, mutta koitetaan päästä takasi ruotuun. Tota yhtä kakkupäivää lukuunottamatta ollaan kuitenkin pysytty ihan kohtuullisissa kalorimäärissä ja hiilarit pysyny aika minimissä. Pääsiäinen on taas yks näitä pyhäpäiviä kun ei oo juuri mitään houkutuksia tarjolla... Pääsiäismunat mallia Kinder ja Mignon. Pasha. Mämmi kermalla ja sokerilla. Kaikkee tosi terveellistä. Pashaa ostin yhden purkin, mutta se on vielä jääkaapiissa odottamassa. Sitä kun saa vaan kerran vuodessa niin on sitä vaan pakko saada.

Rinteessäkin on tullu käytyä lautailemassa ny pari kertaa. Jalat on aivan saatanan kipeet aina ensimmäisen nousun jälkeen, mutta hetken huilaamisen jälkeen pystyy taas jatkaan. Semmosen jännän homman huomasin tossa ekalla kerralla kun oltiin mäessä. SAIN ITE LAITETTUA LAUDAN SITEET KIINNI! :D Saattaa kuullostaa hölmöltä, mutta ei se 140 kilonen läskilöllerö niitä ite kiinni saanu, Jani aina kiltisti ne levilläkin laitto kii ku mäkeen lähdettiin. Janille siis tiedossa helpompi Levin reissu kun ei tarvi tällä kertaa niitä laitella kiinni, johtuen siis siitä että meikäläinen on aika saatanan notkee nykyään! :D

Chocolate velvet uppoo edelleen hyvin ja välillä tekis mieli taas vetää viikko pelkällä sillä ja kokeilla lähtiskö toi painon putoominen parempaan vauhtiin. Mihinkään jauhopirtelöihin en kuitenkaan aio koskea! Joku raja tähän hommaan on vedettävä.
Kohta edessä on taas vähä uudenlaisia haasteita, kun lähdetään ensin 4 päiväks Lontooseen ja sen jälkeen viikoks Leville. Mitenkähän siellä onnistuu tää terveellisesti eläminen. No raportoidaan siitä sitten kun se on ajankohtaista. 

Pudotusta taas tommonen reilu kilo. Vauhti tuntuu taas vähä hyytyvän mutta kai se on ymmärrettävä. Tosin kelpais semmonen nopeempikin vauhti edelleen. Olen tyytyväinen kuitenki tähänkin. Pienempiä työvaatteita oon jo ettiny, siviilivaatteita en aio uusia ennenku 20kg lisää on lähteny tai vaihtoehtoisesti kompastun housuihini!

ps. meitä voi nykyään seurata myös blogit.fi sivujen kautta ja  Bloglovinin avulla



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti