keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Punnituspäivä!

Heimoi!

Eilen aamulla olikin taas punnituspäivä. Edellisestä punnituksesta kului aikaa jo kaksi viikkoa, kun ei kirveelläkään keritty Satun luokse viime viikolla.

Tähän kahteen viikkoonhan siis mahtui myös viikonloppu, jolloin ei välitetty piiruakaan dieetistä eikä kaloreista, kun siellä ExtremeRunissa oltiin. Sillon tuli juotua alkoholia ja syötyä paskaa ruokaa, mutta tekihän sekin ainakin mielelle hyvää kun sai olla välittämättä siitä, mitä suuhunsa laittaa!

Sitten siihen tärkeimpään, eli punnitustulokseen. Hieman jopa jännitti, että mikä mahtaa olla tulos, vaikka sanoohan sen järkikin, ettei se paino perjaatteessa voi lisääntyäkkään näillä kalorimäärillä. Vaa-an lukema näytti -3.1kg  verrattuna viime kertaiseen! Eli pakko on olla hyvinkin tyytyväinen tuollaiseen lukemaan. Taas sai uutta puhtia tähän tahkoamiseen.

Meikäisellä alkaa oleen semmonen tilanne, että tarvis alkaa liikkumaan ja urheilemaan sillein oikein säännöllisesti ja päämäärätietoisesti, vaikka onhan tässä liikuntaa tähänkin asti dieetillä pieniä määriä harrastettua.

Näillä eväillä seuraavaan viikkoon, ja pikkuhiljaa alkaa katseet siintää sielä 90kg eräänlaisessa rajapyykissä, omassa sellaisessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti