sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Tän hetkinen yhteistulos!

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla
Tämän hetkinen yhteinen pudotustulos alka aolla jo aika huimaa luettavaa! Sinänsähän lukema ei oo ees iso, että pudotin ite enemmän pelkästään ekalla viikolla :D
No ei vaan, onhan tää lukema aivan järjetön. Meikäläinen on 178cm pitkä, niin mun nomaalin painoindeksin yläpää olis 78 kiloo. Tai jotain sinneppäi. Eli nyt on pudotettu senverran mikä olis mulle normaalipaino! Aika järjetöntä.
Kaikkihan syö tällä hetkellä "normaalia" ruokaa ainakin jonkinverran. Oon ainakin ite huomannu että tulee siihen kalorimäärään eri tuotteissa kyllä nykyään kiinnitettyä paljon enemmän huomioo kun ennen. Tosin en mä ennen niitä koskaan katsonu!
Tähän semmonen karkee esimerkki kalorimäärästä:
Akun kanssa syötiin ensimmäinen kahdeksan viikkoa 600kcal päivässä. Ei siis kovinkaan paljon. Yhdessä Hartwallin lonkerotölkissä on melkein 300kcal! Aika rajua. Sitte kun pohtii sitä että kun meikäläinen lähtee viihteelle niin noita menee reilusti toistakymmentä... Tarvis varmaan vaihtaa laittisiidereihi :D

Sitten perinteiset vertaukset:
Paino muutettuna asioiks jotka kaikki tuntee.
- 153 voipakettia
- 76 litraa maitoa
- 390 BigMac- hampurilaista
- 132 pakettia HK:n sinistä
- 3100 mozzarellatikkua
- 5500 kirsikkatomaattia
- 153 kahvipakettia, josta tulee kahvia n. 9945 kupillista. Jos oletaan että kupillinen on n. 2dl, niin kahvia saadaan tästä määrästä yhteensä siis 1989 litraa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti