sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Tuleeko Jannesta poliisi?

Tässä on menty taas melko hektisellä tahdilla tää viikko eikä oo paljo ehtiny kirjoitteleen. Niinkun jotkut on huomannu niin oon ollu opiskelemassa polamkissa tän viikon ja siihen oheen kun on ympänny yhden työvuoron, josta osan päivästä teki toinen Janne, onneksi. Ja sen lisäksi itsensä löysi taas tänään työmaalta niin vois melkein sanoo että melko tiivistä on ollu.

Lomareissulla kertyneet kilot tuli lähes kokonaan karistettua viime viikolla. Tällä viikolla homma on sitten lipsunut jonkinverran. Lähinnä siinä mielessä että pirtelöt on aamupaloja lukuunottamatta jääny juomatta, ja tilalla on sitten syöty jotain "normaalia" ruokaa. Lähinnä erilaisia salaatteja jonkun lihan tai kanan kanssa.
Olossa on myös huomannut sen että enää ei ole elimistö ollut ketoosissa ja se ylienerginen olemus on hukassa, nyt taas välillä päivisin väsyttää eikä oikeen jaksa / kiinosta tehdä mitään. Se on kyllä semmoinen tunne jonka haluan takaisin. Viimeviikon maanantaina Satun kans sovittiin että mennään ykköstasolle takaisin jotta saa kiinni tästä ruokavaliosta, kahden viikon rellestämisen jälkeen. No ei oo onnistunu. Niinkun jo tohon ylemmäs kirjoitin niin ei oo mitään ylilyöntejä tullu, mutta kuitenkin sillontällön syötyä jotain.

Aattelin itsekseni omissa päissäni että kyllä tässä on vaan tiukasti päästä ainakin viikoksi tai kahdeksi edelleen kiinni siihen ykköstasoon ja sieltä taas lähdettävä pikkuhiljaa nousemaan kohti syömistä. Jotenkin motivaatiokin on rakoillut nyt aikalailla. Eipä tässä ole oikeen muuta vaihtoehtoa kun ottaa itteensä oikeen isosti niskasta kiinni ja palata siihen paskaan vaiheeseen eli PELKKÄÄN pirtelöön. Niitäkin on tuolla keittiön kaapissa vaikka kuinka paljon kun ne ei oikeen oo uponnu.

Huomenna piti mennä puntarilla käymään Satulla, mutta huomenna olis mulla ja Akulla pitkästä aikaa semmonen aamu että saa nukkua joten siirrettiin sitä viikolla eteenpäin. Käydään kuitenki meillä vaa'alla huomenna niin nähdään kuinka päin helvettiä tässä on pari viikkoa menty :O
Huomenna siis palaillaan asiaan vaakalukemien kanssa.

Niin ja sitten se poliisi amk juttu. Ei, musta ei tule poliisia. Kävin siellä Järjestyksenvalvojakouluttajakoulultuksessa. Eli kun saan luvat voin pitää JV kursseja. Ikävä tuottaa pettymys monelle ;) Kouluasioita on kuitenkin tulossa, ainakin toivottavasti jos pääsykokeet ja haastattelut yms. menee mun haluamalla tavalla ;) Niistä sitten joskus kesällä enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti