keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Lounaalla: Ravintola Pepper

Tämmönen ravintola reissu unohtunu julkaista aikanaan niin pistetään se ny!

 Terhi bongas facebookista Ylöjärven Pepperin facebook sivuilta tämmösen hassun systeemin kun Meat Lovers Friday. Kuullostaa just niin hyvältä että taas oli yks hyvä syy jättää Chocolate Velvet juomatta ja lähteä Ylöjärvelle kattoon että mitäs siellä oikeen on tarjolla.

Odotukset pitkään jatkuneen raa'an cambridge dieetin jälkeen oli aika korkeella ja matkaan lähettiin kuola valuen. Pöytä oli varattu etukäteen, koska oli odotettavissa että tämmönen teemapäivä saattaa jonkinlaista ruuhkaa aiheuttaa. Vähä vajaalla kokoonpanolla oltiin liikkeellä kun Suski ei ehtiny mukaan. Terhin kaveri Miia kuitenkin uskaltautu meidän kanssa lounaalle. Toki onhan se varmaan hauska tulla kattoon kun kolme läskiä yrittää syödä terveellisesti paikassa jossa se ei periaatteessa oo mahdollista :D Ja kaikesta huolimatta ollaanhan men ihan jäätävän hyvää lounasseuraa, jos on tottunu esimerkiksi keskusteleen ruokapöydässä erilaisista eritteistä yms... Alalla olevat tietää.

Oltiin ravintolan nurkilla pikkusen ennen 11, joten Aku ehti varmaan semmosen viis-kuus röökiä imaseen siinä ennenkuin ovi aukes ja päästiin sisälle. Nopeesti sieltä löyty meille varattu pöytä ja juomien tilaamisen jälkeen päästiinkin tutkimaan mitä kaikkia herkkuja sieltä löytyy. Salaatti pöytä oli oikeen hyvä ja hieno. Kaikkien perusrehujen lisäks siellä oli kaikenmaailman jyviä yms. joista ainakin Terhi tykkää. Ite en niistä ymmärrä mitään. Jos salaatti on kanin ruokaa, ni kai ne jyvät on sit kanan ruokaa. Tai jotain. Koska oli jo mennessä kauhee nälkä niin ruoan ottaminenhan meni perinteisesti vituiks ja kauhee kasa piti lautaselle kasata. Tosin salaattia eli ei siinä sitten mitään sen suurempaa katastrofia päässy syntymään.







Ensimmäisen salaattilautasen kohdalla oli niin kova nälkä jo ettei siitä ehtiny ees kuvaa ottamaan. Toisella kierroksella muistin sitten korjata sen virheen.

Sitten kun salaattia oli ahdettu mahaan niin paljo että ei enää rehuosasto kiinnostanu, oli aika lähtee ihmettelemään mitä sieltä lämpösen ruoan puolelta löytyy.
  • Savukassleria
  • Broilerin siipiä
  • Lihapullia ja pekonia
  • Kermaperunaa
  • Grillattuja kasviksia
  •  BBQ-kastiketta
  • Kermaista olutkastiketta
  • Valkosipulimajoneesia
 Ruoka oli kyllä todella hyvää! Oma suosikki oli ehdottomasti toi savukassler valkosipulimajoneesilla höystettynä. Ei grillikasviksetkaan huonoja ollu! Sen verran sain jotain välteltyä että kermaperunoihin en sentään sortunut!

 Annoskoko pysy tommosena kohtuu pienenä... Paitsi että kaks tommosta. No vittu. Taas meni siihen että kerranhan täällä vaan käydään ja ei tää dieetti ny tähän yhteen ruokailuun kaadu ja kaikki muu vastaava ittelleen valehtelu :D Eihän se toki siihen kaadu, mutta kyllä tommosen aterian jälkeen oli melko hankala taas alkaa maisteleen suklaapirtelöö. Tai syömään ihanvaan pelkkää salaattia!


Kaikenkaikkiaan ruoka oli TODELLA hyvää! Ja tätä paikkaa kyllä voi suositella kaikille. Jos haluat syödä terveellisesti niin se on mahdollista jos pää kestää. Me mentiin jo sillä asenteella että nyt syödään kunnolla ja niin tehtiinkin. Kuitenkin taas huomaa sen että kyllä mahalaukku on jonkinverran pienentyny, koska ei sinne sitä tavaraa mahdu niinku alkuvuonna! Ja hyvä niin.

Tässä vielä kuva ruokalistasta, mitä siellä oli tarjolla. Paikka oli siisti, henkilökunta mukavaa ja ruoka oli hyvää. Ainoo mikä vähä jäi ihmetyttään on tuo Meat lovers friday-lounaan ja salaattilounaan välinen hintaero. 8,90 salaattilounas, siihen kun laitat euron lisää niin saat mahtavan lihavalikoiman. MIKS JOKU OTTAIS TON PELKÄN SALAATIN? :D





Arvosana Ylöjärven ravintola Pepperille
4/5
Lihavat Ensihoitajat suosittelee tätä paikkaa lämpimästi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti