sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Tänään kakkua ja sokeria pitkän tauon jälkeen


Tänään oikein luvan kanssa on saanut nauttia kakkua ja keksiä. Olipas makiaa. Ihana päivä. Aurinko paistoi taivaan täydeltä koko päivän ja ympärillä omat lapset. Kaikki koolla. Kukkia, lahjoja, kakkua ja naurua. Niistä on tämä päivä tehty. Voi kun olis joka päivä äitienpäivä.

Äitienpäivän kakkumussuttelu
Puntarissa olen käynyt joka viikko. Tasasen tappavasti pienin askelin olen päässyt kohti päämäärää. Tahto on kova edelleen. Läski lähtee, jokseenkin välillä tuskaisen hitaasti. Mutta lähtee kuitenkin. Nyt siis painoa on pudonnut 15.1.2016 lähtien -18 kg. Tänään pääsin nauttimaan pitkästä aikaa kesävaatteista. Jess, mahtu päälle ja jopa istukin hyvin. On tää vaan uskomaton fiilis.

Edelleen ruokailen normaalisti. Joka päivä. Muutosta entiseen elämään on on oikeastaan vaan ollut syöminen. Aamupalaakin jo tottuneesti vetäsen joka aamu. Nyt tekee ehkä mieli puuroa, mutta sitä nyt en vielä ole uskaltanut syödä kun yritän vaaleeta vehnää välttää. Vaatteiden koko on nyt tippunut M kokoon kun se tammikuussa oli XL jos vaate oli reilua mallia. Huikee fiilis.

Hyvä Janne, kiitos tsempeistä. Syksyyn asti kirjoitellaan ja puurretaan. Kiitos kun olette tykänneet meidän sivujen katselmuksista. Itsellä kirjoittelu välillä jäänyt vähemmälle ja nyt pitää jakaa fiilistä teidän kanssa säännöllisemmin. Ehkä kesällä tuleekin sitten kaljakuvia, mutta mitä sitten kyllä sitäkin pitää kesän kunniaks joskus nauttia. Ai niin söin muuten puolikkaan makkarankin. Maku ei ollut hyvä joten jatkossa sitä ei kyllä tee mieli. Täytyy grillailla vaikka maissia, se maistuu kyllä kermaviilin kanssa hyvältä.

Miten syön nykyään. Miten ruokavalioni on muuttunut.  Aamulla syö rahkan yleensä takaraja on klo 10 mennessä. Sitten viimeistään klo 13 mennessä ruuan. Kanaa yleensä ja kananmunaa ja salaattia. Päivällisen tienoilla syön vielä toisen lämpimän aterian (tästä olen kyllä luistanut joskus) mutta ainakin pyrkimyksenä on vaikka jauhelihaa ja raejuustoa. Iltaisin vielä rahka tai juotavaa rahkajuomaa mehukeiton kera. Kahvia juon reilusti, senhän varmaan kaikki on tietääkin :)


Laura ja karvakaverit

 Vähän aurinkoisen päivän kunniaksi sai fyysistä liikuntaa. Aivan liikaa joskus työpäivien välissä tulee vietettyä aikaa tietokoneella. Näin se elämä on muuttunut. Niin täydellinen päivä. Uusi ruoho, puhdas mieli - älkää antako minkään latistaa tunnelmaa.

Jos olen reipas ... kirjoittelen taas, painonpudotusfiiliksiä.

Lupaan julkaista alkupainoni kun tuo - 12 kg vielä saavutetaan. Voi olla, että lukemaa ei tule koskaan jukaistua koska matka on vielä pitkä ja kivinen.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti