maanantai 9. toukokuuta 2016

Akun punnitusta!

Iltaa!

Meikäläisellä on tää kirjottelu jäänyt jo vähän enemmänkin vaiheeseen viime viikkoina! Ei oo vaan napannu runoilla mitään ylimäärästä eikä vähemmänkään ylimäärästä, mutta koitetaas nyt taas tsempata ja päästä tähän touhuun kiinni!

Meikäläinenhän oli ennen lomaani tossa huhtikuun ekalla viikolla päässyt maagiseen 30kg pudotukseen! Eli paino oli sen 94 ja risat. Aika hyvältä alko tuntuun jo tuossa vaiheessa tää touhu itestäkin. Viikon lomailin Rukalla, jonka jälkeen muutama päivä kotimaisemissa ja loman loppuun vielä viikonloppu Tahkolla Extremeruneissa. Punnitukselle mentiin mukavasti heti viikonlopun ryypiskeyiden jälkeen maanantai aamuna. Eikä se nyt tietysti hyvältä näyttänyt tuo punnitustulos, +3,8kg kahdessa viikossa!

Loman jälkeen oli aikamoisia vaikeuksia päästä kiinni enään pirtelöiden kanssa läträämiseen, joita en siis sen kahden viikon aikana juonut ensimmäistäkään. Oon syönyt muuten kyllä täysin normaalisti, terveellisesti, koostaen ateriat pääosin salaattien ja kasvisten sekä jonkin proteiininlähteen ympärille. Ja tässä vaiheessa sitä taas miettii, miks on tarvinu aiemmin syödä pääosin sellaista hiilarimössöä ilman salaatteja yms, koska nää ruoat mitä on kokkailtu ja käyty muualla syömässä, on oikeesti hyviä!

Tänään taasen käytiin Jannen kanssa aamulla kun mä pääsin työvuorosta, punnituksella Sadun luona. Meikäläinen totutusti ensimmäisenä vaa-alle! Vaaka pysähty lukemaan 95,1kg! Eli edelleen pyöritään taas siinä 30kg yhteispudotuksen tienoilla. Hyvä mä, oli pakko todeta :D

Pikkusen tässä on tullut aloteltua kuntoiluakin. Jotensakkin alkaa oleen kohtuullisen kovakin himo muunmuassa salibandy kentillä, jota oon sillon aiemmin pelannut oikeen kunnollakin. Viikonloppuna Kalajoella ensihoitajien säbäturnauksessa muistelin noita maalivahdinkin hommia, ja todellinen yllätys oli kuinka hyvin ne pallot näppeihin tarttu!

Tuli tuossa kuluneella viikolla avattua myös uistelukausi Joonaksen kanssa. Jope naureskeli kun päivällä ruokaileen aloin, eväinä salaattia ja paistettua kanafilettä, että ei oo ihmeiden aika ohi kun Pietilällä on tommosta evästä mukana! :D Aiemmin kun mun kalareissun eväkset koostu lähes poikkeuksetta eineksistä, lihapiirakoista ja saarioisten valmispitsoista yms. Mutta eipä oo enään!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti