torstai 12. toukokuuta 2016

Wayout- room escape peli! Huikee kokemus!

Jos onnistuu huonepakopelissä monta kertaa, tuleeko siitä pakoputki vai jopa pakosarja? :D Haha. Olipa paska vitsi, mutta ite keksin.
Koska mulla on tässä viimeaikoina käyny kohtalainen tuuri noissa facebookin arvonnoissa niin satuin sitten voittamaan testipelin tonne tamperelle just avattuun Wayout nimiseen huonepakopeliin.
Maanantaina sitten mentiin Akun, Nooran, Janin ja Terhin kanssa kokeileen että päästäänkö huoneesta pois ja vai jäädäänkö sinne ikuisiksi ajoiksi. Huoneesta en voi tässä sen enempää kertoa etten pilaa kenenkään peli-iloa.

Suora lainaus wayout.fi nettisivulta:
Maailmankuulun George Ludwig V näyttely on avattu Tampereen Hämeenpuistoon. George on kutsunut teidät kunniavieraiksi hänen ensinäyttelyynsä. Saapuessanne kabinettiin huomaatte , että George ei ole itse paikalla. Lattialla lojuu viesti, jossa hän ilmoittaa pikaisesta paluustaan. Välittömästi teihin iskee tunne, että kaikki ole ole kohdallaan!





Tämmönen room escape- peli oli meille kaikille ihan uusi juttu, mutta sen tunnin jälkeen mitä siellä huoneessa oltiin, oltiin yksmielisiä että näitä pitää kokeilla lisää. Ainoa vika tässä on se että nämähän on kertakäyttöisiä. Toki room escape tuntuu kasvavan hyvää vauhtia ja Tampereelta löytyy muitakin pelin tarjoajia. Nopean googlettelun perusteella näitä on mukavasti myös muissa kaupungeissa. Pelin hinta voi monista tuntua aika suurelta, mutta toisaalta kun miettii asiaa siltä kantilta että sama pelaaja ei voi käydä kuin kerran niin sen ymmärtää. Toisaalta viiden hengen porukalla hinta ei kyllä mielestäni ole paha nuppia kohden. Wayoutin hinta siis 5 hengelle 110€ eli 22€ nuppi.

Näitä todellakin mennään pelailemaan lisääkin ja suositellaan kyllä kaikille jotka tykkää tämmösistä ongelmanratkaisusysteemeistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti