maanantai 16. toukokuuta 2016

Akun viikonloppu!

Heipparallaa!

Meikäläinen oli tosiaan viikonlopun koulutus/virkistäytymis reissulla Porin Yyterissä. Startti lauantai aamuna jo ennen kuutta ja nokka kohti Tamperetta josta yhteiskuljetus Yyteriin. Bussissa ensin pienet unet vielä kun sen verran painoi silmässä aikainen herätys.

Päivän ajan erilaisia koulutuksia sekä luentoja, hyvää ruokaa sekä loistavaa seuraa! Mähän en oo siis niitä pirtelöitä syönyt juurikaan enään moneen hetkeen, mutta tälle reissulle lähtiessä joutui unohtamaan myös kanasalaatin kanssa leikkimisen :D Aamupala hotellilla oli aivan huippu! Karjalanpiiralla metvurstilla maistu yllättävänkin hyvälle;) Lounaalla reilusti salaattia sekä lihapullia. Oli hyvää!

Päivän koulutusten päätyttyä loppu iltapäivästä, siirryttiin teemaan nimeltä virkistäytyminen! Nesteytys alkoi siis pikkuhiljaa olemaan kunnossa! Kahdeksan maissa vielä ohjelmaan kuului juhlaillallinen, kolmen ruokalajin sellainen! Alkuun kraavattua lohta ja siikaa, pääruoaksi marmorifilettä sekä jälkkäriks jonkinlainen kakun palanen. Juomana viiniä, josta en suuremmin edes kyllä pidä, mutta alas senkin sai kurkusta menemään:D

Eihän tuon reissun ruuat tietysti ihan vielä tuossakaan olleet! Hyökin kanssa kun aamuyöllä hotellille päin takasin suunnattiin, käytiin hakemassa Sami Hedbergin Grillit Huurussa ohjelmankin ateriana toiminut hamppari molemmille yöpalaksi! Eikä ollut ihan perinteinen juusto hamppari :D Kuus pihviä, sipulirenkaita, majoneesia ja suolakurkkuja. Olihan se hyvää, mutta meikänkin purilaisesta söi lopulta mun lisäks kaks muutakin kaveria, ja silti sitä oli vielä aamulla jäljellä:D

Nyt muutamma päivä rauhallista eloa kotioloissa, kunnes keskiviikkon suunta kohti Riikaa, ja jääkiekkoturnausta! Ei oo helppoo tääkään viikko!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti