keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Vaateostoksilla... Pienenee, pienenee...

Morjesta!
Tässähän on ny semmonen tilanne päällänsä että sekä pikkuveli, että pari kaveria pääsi jollain ihmeellä lukiosta pois ja vielä ylioppilaina. Sehän on sitten semmonen homma jota pitää tottakai juhlia! Hetken kyselyn, pähkäilyn ja tuskailun jälkeen päädyin siihen että tommosissa pippaloissahan pitäis olla puku päällä :O Ja mullahan ei tietenkään semmosta ole.
No sehän tarkoittaa sitä että koska olen läski, otan suunnan suoraan ainoaan oikeaan vaateliikkeeseen josta lihava mies saa aina kaiken mitä tarvii! Elikkäs nokka kohti ideaparkki ja Dressmann XL mallista kauppaa.

Oonkohan mä ollu aika kauan lihava vai vaan muuten mieleenjääny asiakas kun dressmann xl myyjä muistaa mm. mitä oon sieltä viimevuonna suurinpiirtein samaanaikaan ostanu? Ja harmitteli sitä että kohta pärjään jo tavallisen dressmannin valikoimalla, kun on paino senverran paljo jo pudonnut! On muuten semmonen liike että en oo missään suomessa olevassa liikkeessä saanu koskaan yhtä hyvää palvelua kun tuolla aina. Kiitos siitä! Harmi kun en muista kaverin nimeä, mutta tunnistanee itsensä tästä ;)
Vaateostoksilla on hieno huomata että kun vuosi sitten osti kauluspaidan koko oli 5xl. Nyt se on 2xl... Aluks kokeiltiin oisko 3xl sopiva... Olihan toi ny huikeeta huomata että voi viä vaihtaa pienempään.
Muuten puvut metsästäminen edullisesti oli haastellisempaa, koska en halua siihen ny paljon sijoittaa kun painon olis tarkoitus vielä laskee. Jostain kumman syystä mitkään takit ei oikeen istunu sillai että ne ei olis telttoja mutta ei myöskään puristais käsivarsista... Kyllä, mulla on liian iso haba muuhun yläkroppaan nähden (itkunauruapinahymiö). No kun takkia ei löytyny niin päädyttiin liiviin, joka on muuten aika retee. Siitä ehkä kuvia lauantaina. 
Housujen kanssahan tuli jo semmonen hassu tilanne, että niitä ei kyseisestä putiikista löytyny, MUTTA... meidän myyjä soitti ideaparkin Dressmanniin (huom EI XL) ja sieltä löyty mulle sopivat housut! Ehkä tää vois olla jonkinlainen mitta-asteikko että en oo enää ihan sairaan iso! Vähä vaa :D No eihän siinä muutaku sinne rimpuloiden Dressmanniin ja siellähän housut jo odotteli valmiiks kassalla. NÄIN KAUPPAREISSUT PITÄIS AINA MENNÄ! Kaikki muut shoppailut olikin paljo haasteellisempia, mutta ei siitä sen enempää. Melkein kaikki löyty mitä haettii... melkein.
 
Tällälailla! :D

Loppuun vielä pieni myynti-ilmoitus. Jos joku tarvii 5XL Egyptian Cotton kauluspaidan joka on musta niin voin sen vaikka 30 eurolla myydä pois tuolta kaapista. Uutena tais maksaa 69€. Kertaalleen oon sitä käyttäny. 

Tän kun ostat ja pistät päälles niin oot melkein sukua melkein julkkikselle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti